Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

A világ megváltoztatása

Ha nem lenne a multiplex vetítés, akkor ettől, ami most jön nagyon megrémülnének a világban pozíciókat elérő emberek. Persze nincs kizárva, hogy a multiplex vetítéstől is megrémülnek, de ők biztosan megrémülnének bármitől, ami nem arról szól, hogy övék a korlátlan hatalom. Ami eddig sem volt a kezükben, bár az illúziója elég hiteles.

Nos ez az illúzió továbbra is megmarad a világok szétválása után. Aki igyekszik az eltérő dimenzióknak szóló írásaim között logikai kapcsolatokat keresni, emlékszik arra, hogy ennek a világnak elméletileg pusztulnia kellene a dimenzionális anomália miatt, ám megmentettem úgy, hogy elkülönült és forrásvilág rangot kapott. Ebből vált már le olyan kétszázszor egy-egy világ kezdve az '50-es évektől napjainkig.

Ezek a világok mind eltérő fejlődési ívet vettek. Strukturálisan mindnek meg van a maga alsó-felső világ szerkezete és természetesen a spirituális frekvenciái, ám most rétérek erre a világra, aminek azért van forrásvilág plusz rangja, mert ebben készítettem el az ÉlményParkot.

Mint említettem, ez az utolsó olyan világ, amelyik tovább él. Persze tök jó lett volna egy korábbiban maradni és élvezni az ennél nagyobb jólétet és békét, ám én általában ott vagyok, ahol a legkomolyabb problémákat kell megoldani. Ebbe a világba belekapaszkodott egy csomó "égi potyautas". Ez már évekkel ezelőtt ismert volt számomra még ennél több tudfaszinttel feljebb, ahol kidolgoztam a visszajutásuk módját. Azért kell visszajutniuk, mert nem jogosultak erre a világra, ám ez őket se nem zavarja, se nem érdekli. Tulajdonképp be is bizonyították, hogy miért, csak nézzetek körbe a világban. Eltaposnak minden ellenvéleményt és az abszolút hatalomra törnek, hogy bevezessenek egy perverz középkori világot.

A tudathajó szintjén behatoltam a világukba, hogy kimentsem azokat, akik tévedésből vagy más okból itt kötöttek ki. Ez a felső isteni szintekkel történő megállapodásom része, ahol minden kegyetlenséget azonnal érzékelnek és ahol megnő a szenvedés foka, ott beavatkoznak. Én azonban kimentettem a sajátjainkat még ez előtt és egy rakás megszálló is rajtuk volt, akiktől most meg kell szabadulni. A tudati szinteken ez könnyebb, mint a fizikai valóságok szintjén. Körülbelül 10 évre teszem a változás időtartamát, hisz itt is 10 év kellett ahhoz, hogy egy demokratikus Magyarországból egy (középkori) kvázi királyság jöjjön létre, amit ezek itt létrehoztak, ahol mindenről a főnök dönt és ahol az állam tízmilliárdokkal támogat haveri magáncégeket. Ez a jelenség globális szintű probléma és most már tudjátok az okát.

Úgy gondolom felesleges az időnek ebben a pontjában arról beszélni, milyen lesz a világ 10 év múlva, mert ezek nem adják könnyen meg magukat és higgyétek el, bármit megtesznek, ha leesik nekik, hogy itt nem maradhatnak. Hisz a bosszú a világuk egyik lételeme és akkora pusztítást fognak véghez vinni, amekkorára csak képesek. Ismerem őket és egy ilyen prognózishoz nem is kell nagy látnoki képesség. Ha ez nekik sikerül, abban ti is benne lesztek a gyávaságotokkal, közönyötökkel és hitványságotokkal, mert ezek nélkül ezek nem szerezhettek volna itt ekkora hatalmat.