Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az admin-játék szint tesztelése

Hamarosan itt sokkal ritkábban jelennek meg írások, két okból. Az egyik az, hogy lényegében már mindent elmondtam, amit elmondhattam. A másik az, hogy újra életre lehelem a blog.elmenypark.net weboldalt és ott fognak megjelenni a rendszerrel kapcsolatos admin hírek, itt pedig a játékkal kapcsolatos információk. Mivel ezek új terminológiák, érdemes pár szóval feleleveníteni, mik is ezek pontosan.

Az idegen megszállás kihasználta azt, hogy az emberek hite csak a Földet és az Eget ismeri, pedig a régi mondákból kiderül, hogy ennél azért bonyolultabb a helyzet. Mivel a fizikai síkon 3D-s a tér környezet, a magasabb dimenziók alapvetően az időben érvényesülnek olyan módon, hogy az alacsonyabb dimenzióknak nagyobb ráhatásuk van rövidtávra, ám hosszabb távon a magasabb dimenziók érvényesülnek.

Ám ez az idegen beavatkozás felszínre is hozott egy problémát. Ez pedig az, hogy a magas rangú idegen megszállók a Földön is érvényesíteni akarják rangjukat, de olyan emberekben, akiknek sem a beavatottsági szintje, sem a látószöge nem éri el az isteni szintet. Azaz itteni nézőpontból istenek szálltak alá olyan emberekbe, akiknek csak emberi a látószögük és ezekben az emberekben akarják érvényesíteni isteni rangjukat. Lásd Orbán és Trump. Mivel ezek a lények a miénknél sokkal egyszerűbb világban élnek, itt is eszerint gondolkodnak. Tudjátok hányszor hallottam tőlük azt, hogy "ez nálunk nem így van"? Ezek a lények nem tudják, mi az a polgárosodás, egyenlőség, demokrácia és még sorolhatnám, mennyi mindent nem tudnak. A beavatkozásukat akkor minősítettem át idegen támadássá az addigi dilettáns beavatkozás helyére, amikor kiderült, hogy nem is érdeklik őket ezek, ugyanis ez akkor innentől nem segítség, hanem hódítás.

Mindenki úgy száll szembe ezzel, ahogy tud, ám én szokásom szerint ezt tovább gondoltam és lemondtam a rövidtávú műveletekről a rendszerszintű változtatás okán. Bár voltak rövid távú műveleteim is, ezeknek azon a tudatszinten 3 év kellett, mire leérnek és nehéz úgy manőverezni, hogy mindig 3 évet kell várni rá. Közben ezek egyre mélyebben ágyazták be magukat a társadalmainkba és erre a problémára is lépni kellett.

Az lett belőle, hogy kidolgoztam egy új modellt, ami szabályozza a pályán lévők státuszát. Eddig ugye úgy volt, hogy ezek lejöttek, megszállták a megfelelő pozíciókban lévő embereket, illetve a saját embereiket helyezték az általuk kívánt pozíciókba és elkezdték érvényesíteni rangukat. Én viszont ezt a rendszert átalakítottam a következőkre:

Játék-Játék Szint
Ide kerül az összes művi úton beavatott ember, akiknek sem a személyisége, sem a látószöge nincs azon a szinten, hogy bármilyen rangról is beszélhessünk velük kapcsolatban. A bennük lévő lények sem tudnak mit tenni, de ezekben a lényekben nem is akarnak, hisz itt a célok játékcélok, vagyis a PPP (pénz, pina|pénisz/pozíció).

Játék-Admin Szint
Itt vannak azok a látók és más beavatottak, akik rájöttek, hogy ebből baj lesz és igyekeznek a maguk módján igazi beavatottként viselkedni. Ők ezzel nagyobb hatalmat és beleszólást kapnak az eseményekbe való beavatkozásra attól függetlenül, a fölötte lévő segítők milyen rangot viselnek a hierarchiájukban. Hisz fönn ha kapnak egy parancsot, azt nem szeghetik meg, ám ezt a hatalmat nem onnan kapják, hanem az ÉlményParkosztja ki számukra.

Váró
Itt történik a ki- és beléptetés, itt készülnek fel a mindenféle lények a szintek közötti átlépésre és itt vannak azok is, akik ítéletre várnak. Itt is el lehet lenni, ám itt érdemben nem történik semmi. Célszerű az ittlétet felkészüléssel tölteni az önsajnálat és a kesergés helyett, mert a relogin után mindenkinek frissül az állapota.

Admin-Admin Szint
Ez az igazi isteni szint, ahol nincsenek jelen a játékcélok. Itt a rendszerrel kapcsolatos javítások, fejlesztések és a világ menedzselése zajlik tízéves időléptékben. Aki a nagy hatalmat keresi, megkapja, ám olyan értelemben, ahogy egy játékszinten lévő gondolkodik erről, mert azt csak a játékszinten találja. Itt nem érvényesül a mások feletti hatalom, sem a PPP. Itt meló van, amit egy átlagember lustálkodásnak és lazsálásnak látna, ám egy átlagember nem lát bele sem a lemondásokba, ami ezzel jár, sem a fájdalmakba, amik időnként érhetik az embert egy-egy komolyabb műveletben.

Admin-Játék Szint
Ide csak az Admin-Admin Szintről lehet bejutni. Ilyen eddig sosem volt, mert eddig sosem volt sehol fontos az, hogy egy ilyen tudatszintet elért ember a színpadon bohóckodjon. Ám utaltam a meglévő két problémára, amit másképp nem lehet megoldani csak úgy, ha valaki a valódi isteni hatalmával odamegy és pofánbassza őket. A másik az, hogy bár én csak a második tízéves ciklusomat taposom, felmerült annak igénye, hogy időnként ezek az emberek is kikapcsolódhassanak, pihenhessenek, legyenek számukra is játékok és ne csak a monoton munkába legyen részük, mert ez kihat az általuk végzett munka minőségére is. Így most belekezdtem ennek a tesztelésébe.

Ez azt jelenti, hogy meg kell határoznom az ilyen emberek hatáskörét és illetékességét, hisz ha egy pihenni vágyó ilyen ember közétek megy, akkor korlátozni kell a hatalmát, hogy ti ne vegyétek észre azt. Ebbe beleértem magamat is, mert ha a csillagcsaládom vagy a földi családom felől megszáll egy ilyen (szemetekben) isteni lény, az számomra akkor is egy majom, ha nektek isteni. Azaz ilyenkor magamat is korlátozom, mert ha nem tenném, akkor bármelyik majom rajtam keresztül olyan dolgokba szólhatna bele, amit már többször bebizonyítottak, hogy teljesen alkalmatlanok rá. Erre ők pesze a permanens megszállát találták ki, értsétek ez alatt azt, hogy ha letisztítom őket, akkor bárkiről rám ugorhatnak újra és akkor nincs olyan hatalmam, amivel akadályozhatnám az ő játékcéljaikat. Bárkiről persze nem, ezért tartanak távol a bevételeimtől, hogy szükségem legyen rá és ezt folyamatosan kihasználják. Amikor kinn van a PayPal a weboldalaimon, az nem azért van ott, hogy még jobban lenézzetek, hogy akkor ez nem is komoly, hanem egy olyan harc közepén vagyok, amiben nagy segítség lenne a befolyásmentes bevételhet jutás. Mivel az innen beérkező pénz a közelében sincs az ideálisnak, én is változtam és már nincs bennem meg az a feltétel nélküli segítség vágya, ami volt az elején.

Ha nem akarom lerombolni ezt civilizációt és meg akarom tartani a pénzt, akkor nekem is szükségem van rá. Hogy ebben pont azok nem voltak partnereim, akiknek sok van belőle és élvezik ennek előnyeit, az már nem az én felelősségem. Ami viszont az, hogy lecseréljem a magukat világelitnek nevezőket olyanokra, akik ezt az életet sokkal inkább érdemlik. Akik ezekkel az erőforrásokkal nem tornyoznák Dagobert bácsi módjára a vagyonukat, hanem azonnal megkezdenék a világ helyreállítását annak kiszpolyozása helyett.

Nem titok, hogy én is játszani akarok. Ezért vadászni fogok rájuk. Ami itt a szemeim előtt zajlik, arra azt tudom mondani, hogy mindenki ezek közül úgyse fog tudni elmenekülni. De ha elmenekülnek is kíváncsi lennék arra, hogy hova. Ki fogadná be őket és merne szembeszállni velem. Tudjátok milyen régóta akarják kihozni belőlem a "gonoszt"? Igen, ők! Hát most megkapják. Amúgy ha én lennék a világ leggonoszabb embere, már rég alsóbb világokba zuhantam volna, ha nem az történik velem, hogy energia formában visszakerülök a Forrásba. Amúgy meg a lehetőségeimet ugyanúgy meghatározzák az ÉlményPark paraméterei, amik rám is ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra attól függetlenül, hogy 42. dimenziószintet elért ember még nem hogy sosem volt, de olyan sem, hogy a fizikai síkra közvetlen hatalma legyen. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy ki ez az ember és ilyen értelemben minden jogom megvan mindenre!