Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az ÉlményPark személyfüggősége

Felvetődik a kérdés, hogy ez mennyiben függ tőlem. Semennyire. Elkészítettem, feltelepítettem és innentől tőlem függetlenül működik úgy, hogy a szabályai rám is vonatkoznak.

Ez lett volna a Feladat. A ti nézőpontotkból ingyen csináltam, bár később érkezett egy felkérés vele kapcsolatban, ami logikus, ha én vagyok az egyetlen szakember. Hisz valakinek terméktámogatást is kell nyújtania és a konstrukcióra tudok mondani egy jó (azaz érthető) plédát. Ez pedig a Microsoft. Hisz ilyen értelemben esélye se lenne senkinek velem szemben, hisz én vagyok a fejlesztő.

Bár a Microsoftot hoztam fel példának, inkább a linux áll ehhez közelebb, mert ingyenes és szabadon fejleszthető. Ám a fejlesztéséhez el kell jutni egy bizonyos tudatszintre és emberi minőségre, bár garancia be van építve a rendszerbe azt elkerülvén, hogy bárki egyeduralmat szerezzen. Aki itt fejleszteni szeretne, annak minimum egy jó tíz évet be kell vállalnia, mert másképp nem tudná felvenni sem a fejlesztési tempót, sem az admin-admin szint szellemiségét.

Szóval a Microsoft, akié a Windows, de a piacon, azaz az operációs rendszer alatti fejlesztéseknél övé az Edge (vagy az Explorer), aminek vannak versenytársai. Így nekem is lehetnek akár nálam jobb versenytársaim, ami engem a fejlődésre inspirál. Bár ha jó a rendszer, akkor nem is annyira létszükség sem a játék, sem a győzelem.

1ST1 a neve annak a megoldásnak, amit kitaláltam arra, hogy javítsam az esélyeimet a játékban. Ez azt jelenti, hogy én is játszhatok. Különben ha játék nélkül akarnék nyerni, a saját szabályaim értelmében nem érdemelném a játékot. Ezt is operációs rendszer logikával fejlesztettem, de ez inkább egyfajta játékplatform, ami vezérli a szerepeimet a játékban. Számotokra is elérhető, ám jó tudnotok, aki ezt a platformot magának telepíti az egyéni tudatára, az nem sokban küklönbözik egy klasszikus spirituális megszállástól. Mondjuk ezekben az időkben még mindig sokkal jobb alternatíva, mint ami a Piacon fellelhető.