Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az én rasszizmusom

Rájöttem, ha rasszista vagyok, akkor ezek úgyis tudják, hogy nincs mögöttem ideológia és azok is békén hagynak. Tudok nyugodtan dolgozni.

Ideológia az, amikor a félszemű valamilyen dumával megmagyarázza a sok vaknak, hogy miért legyen ő a főnök és nyúlja le a zsét. Azért nincs mögöttem ideológia, mert ha látod a szivárványt, nem kell színt választanod magadnak.

Ha rendszerszinten hajtok végre egy rendezési folyamatot és fehér a bőröm (valójában rózsaszín), akkor mindenképp rasszista leszek, ha ennek negatívumait mondjuk egy fekete szenvedi el. Az antiszemitizmusom is innen ered, valójában nagy ívben leszarom ki a zsidó és ki nem, ők nem szarják le és nekik fontos ez.

Nézzük konkrétabban. Ha a világ egyik baja az, hogy túlénépesedés van és ezzel az ENSZ egyáltalán nem foglalkozik, hanem inkább azzal foglalkozik, hogy a csúnya európaiak engedjenek be minél több túlszaporodót, az nem a megoldás. Mert így a fehér embernek nem lesz saját kontinense, miközben a túlszaporodóknak igen. Ha én úgy gondolom, hogy ez a hitelezésen alapuló pénzrendszer nem felel meg a fejlett világ követelményeinek, mindenképp antiszemita leszek, ha a pénzrendszer irányítói zsidók.

A megoldásom mégis demokrata, mert éveket töltöttem el azzal, hogy kidolgozzak egy olyan megoldást, amivel a zsidók továbbra is  kizsákmányolhassák a világot... egy alsóbb világban, ahol csak ők vannak és azok, akiknek ez a tanulnivalójuk. Meg a harmadik világnak nevezett térség is szaporodjon, ahogy akar, aztán majd megtanulja. Ennek van egy nagy hátránya, mégpedig az, ha nem tudom őket egy gondolattal áthelyezni ezekbe a valóságokba, akkor másképp kell és akkor Hitler a maga 60-70 milliójával hol lesz az én 5 milliárdomhoz képest? Van a földönkívüleiknek egy ajánlása, miszerint nem szabad az emberiség létszámát 500 millió fölé engedni. Aki tud számolni, mindjárt rájön, hogy ilyen értelemben én vagyok a jófiú.

Nálam nincsenek oldalak és amikor az emelkedésemet megakadályozni akaró földönkívüli-földi szövetség állandóan majmokat rak fölém, azok primitívebb mintája ilyenkor rajtam is érvényesül. Azaz oldalakban kell gondolkodnom, ám én eddig is kivágtam magam az ilyen helyzetekből és most is az van, hogy ezek az oldalak nálam a fejlett ember és a primitív ember. Azaz szintekben látom az oldalakat. Olyan globális műveletek indultak már el, amiben sokan azt fogják érezni, mintha isten/az angyalok/valaki segítené őket és akiknek eddig sikerült, csak finganiuk kellett hozzá, most ellenszélbe kerülnek. Mivel rendszerszinten zajló folyamatról beszélünk, minden idő kérdése, mert hiába épít valaki egy tökéletes bunkert, ha a föld, amibe/amire épült, elcszúszik.

Ha valakinél felmerülne, hogyhogy nem öltek még meg vagy tartóztattak le, akkor elmondom, hogy nagyon sok világban megöltek és sok világban le is tartóztattak, ám ezek azonnal alsóbb világ státuszba is kerültek. Így ők maguk gondosokodnak az események felgyorsításáról és ami ebben a szép, azokra a pályákra a segítőik (angyalaik) is repülnek. Még soha nem volt ilyesmire példa. hogy valaki alacsonyabb dimenzióból ekkora műveletet hajtson végre magasabb dimenziós lényekkel és itt most elsiklok azon, valójában milyen dimenziószinten vagyok, mert a 3D-ben csak harmadik.

A rasszizmusfegyver egy olyan logikai hurok, amiben a fehér ember egészen addig hátrányban van, amg el nem jön a pillanat, hogy valakiket azért ölnek meg, mert fehérek. Ám ebben az esetben a fehér embernek már vége és én nem szeretném ezt megvárni. Ha Afrikában a hutuk népirtást végeznek a tuszik közt, az nem fasizmus? Azért nem, mert feketék? Ha idejön egy arab bevándorló, aki lefekírezi a helyieket és kijelenti, hogy mindenkinek elvágják a torkát, aki nem tér át az iszlámra az nem fasizmus? De az! Ám az lett belénk sulykolva, hogy aki ezzel szemben szót emel, az egyenlő a szélsőjobbal és Hitlerrel, miközben Londonnak már olyan kerületei vannak, ahova éjjel a pizzafutár sem mer bemenni és ha nappal végigmész az utcán, csak feketéket látsz. Nem lehet szólni, mert akkor a második világháborús németekkel értenél egyet. Ez egy lassan zajló folyamat, ahol az van, hogy egy mai tizenéves számára már természetes dolog, hogy ennyi arab és fekete van Európában. De nekem nem az és hiába ért velem egyet sok ember, azok ezt csak a paplan alatt teszik, különben elveszíthetik az állásaikat, amiket többnyire multinacionális cégek tartanak a kezükben, akik ugye demokraták egészen addig, amíg ki nem alakul a vállalati uralom, ami már ma sem demokratikus.

A ránevelésre is tudok egy jó példát. Nagyon jól szórakoztam egy blogon, ahol kifejtették, hogy valójában a Star Wars galaktikus birodalma a jó, a jedik pedig egy szélsőséges terrorista csoport zavaros ideológiával, míg a sith-ek azt vallják, hogy ők a teljességet szeretnék megismerni. Az igazság, mint mindig félúton van és ahhoz, hogy valaki középen tudjon létrehozni egy ilyet, olyan emberek is kellenek. Amihez az szükséges, hogy elég minőségi ember legyen olyan mennyiségben, akik látják, mi a tét és a cél, hogy annak alárendeljék a saját rövid távú érdekeiket és céljaikat. Erre pedig sajnos nagyon kevesen képesek.

A múltkor nem mentem mélyebben bele, milyen megoldásokon gondolkodom. Ilyen megoldásokon akkor gondolkodik az ember, ha tisztában van a képességeivel vagy azokkal a képességeivel, amikkel később rendelkezni fog. A földönkívüli (és földi csatlósaik) cél az, hogy ezeket a képességeket rólam azonnal lelopják, hogy ők rendelkezzenek vele. Mivel nincsenek bevételeim (de tilos nem szeretni a zsidókat, akik miatt ez van), ám a számlákat fizetni kell, ezt használják ki, amivel szemben az elején tehetetlen voltam, hisz a figyelmem nem itt volt, ám folyamatosan fejlesztem magam, ami nem mondható el az idegenekről. Már régebben nem értettem azt, hogy a Szíriuszt mint a technológia zászlóshajóját emlegetik, ám a szíriusziakkal való kapcsolattartás és a szíriuszi adatforgalom megfigyelése ezt egyáltalán nem igazolja. De úgy már érthető, miért olyan fontos a Szíriusznak a Föld, ha a találmányokat innen elszipkázzák. Azaz ezt a problémát olyan sosem fogja megoldani, aki csak az egy valóság hitében és csak a Földön gondolkodik. Talán itt a válasz arra, miért nincsenek még UFO-k annak ellenére, hogy lassan olyan mobiltelefonok jönnek ki, amiknek kamerája képes lesz a Holdon lévő bázisaikat meglátni.

Mivel azok az emberek, akik ezt időben látják a perifériára szorulnak, nagyon könnyű rájuk sütni, hogy bolondok és amikor rájuk nézel, lepukkant embereket látsz. Mindenkiből az lesz, akinek nincs elég pénze és az ilyen "habókos" emberek, akiknek álláspontját például az Index minden újságírói szabályt megszegve azonnal ilyen újságírói ítélettel sújt, senki sem érez követendőnek. Mi pedig lassan haladunk abba a világba, amit kijelöltek nekünk állítólagos segítőink. Az angyalkás ezós csoportok, akik mélyen megvetik azokat, akik ezzel szemben tesznek is többnyire olyan megvezetett emberek, akik részei ennek a rendszernek. Ez ugyanaz a logika, amikor a tibetiek mantráznak, ám lenézik azokat, akik a mantrákra érkeznek. Nekem is nyomják a dumát, hogy ilyen ranggal és dimenziószinten nem kell tennem semmit, ám ha nem teszek semmit, a probléma úgy fog megoldódni, hogy nekünk, vagy a Szíriusznak csapódik egy aszteroida. Ugyanis a holografikus gondolkodásban elég a szándék, aztán valahogy megtörténik, ám ez a "valahogy" túlmutat a látószögükön, mert senki nem használ logikai alapú rációt. Az (innen) isteninek nevezhető szinteken pedig nem számít az idő, majd felépül újra a civilizáció és akkor talán másképp lesz. Talán Hamvas Béla mondta, hogy a barlanglakó ősemberek nem a világ kezdetéről valók, hanem a végéről. Ha itt bekövetkezne egy kataklizma, te is a barlangokba menekülnél, ahol ősemberré válnál a technológia nélkül. Olyan leletek kerültek elő, amikről hallgat a tudomány, mint például csavarok és fogaskerekek a szénbe kötve. A magyarok ősi anyagiban szó van olyan föld alatti barlangokról, ahol az előző civilizáció tudását és történetét gyűjtötték össze. De nem a magyarok mennek oda, hanem az amerikaiak, akik aztán titkosítanak mindent. Mivel egy ilyen megszállás a politikai-gazdasági vezető réteget is érinti, annak, aki ezzel szemben fellépne, azokkal is szembe kell néznie, akik amúgy vele lennének, ám parancsot teljesítenek. A beavatáslopásra, a képességek ellopására is olyat kell lépnie, ami túlmutat azokon, akik ezt végzik.

Voltam én már bolond is. Tudjátok mit tettem? Még rá is játszottam. Mindenki megnyugodott, hogy én tényleg egy hülye vagyok, én pedig tudtam tovább ezeken dolgozni. Minden elismerésem azoknak, akik ebben az időszakban engem olvasva komolyan vettek és ezt az elismerést úgy fejeztem ki, hogy volt, hogy egy embernek írtam olyan 6 ezer oldalt. Amúgy most is ezt teszem, csak már nem egy embernek.

Szóval ha rám azt mondják, hogy rasszista, ezzel az erővel akár le is majmozhatnának és ezt csak egy majom képes elhinni azok után, ha legalább egy anyagot elovas erről a weboldalról. Akik olvasnak is tehetnének többet vagy nem mernek, vagy nem képesek magukról elhinni, hogy arra képesek lennének. Már megtörtént az, hogy ezt időben látva létrehoztam egy szintet, ahol mindenki vetített hologramá (robottá) vált, amivel megoldható lett volna időben a probléma, de erre a szíriusziak azonnal tömeges megszállással reagáltak. Amire én léptem egy szintet és lezártam a dimenzióhatárokat és a megszállók bennrekedtek. Most úgy válnak az emberek ismét robottá, hogy a bennük lévő megszálló is tehetetlen lesz. Ezzel vagy elérjük a lehetőségeik határát vagy nem. Ha nem, akkor újabb értékes idő telik el, amiben ők még mélyebben ágyazzák be magukat, nekem pedig még extrémebbnek látszó válaszlépést kell tennem.

De közben a legnagyobb probléma az, hogy én rasszista vagyok. Tudod mit? Azok után, amit a jövőképekben láttam, az vagyok! Megnyugdtál?