Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az ezoterikus világ és a kormányközelség

Két megjegyzés az elején. Az első az, hogy az ezoterikus világ már kezdettől fogva jelen van a történelemben egyházak néven. A másik pedig az, hogy a jelenlegi anyagi központú világ és az ezotéria abban az értelemben, ahogy az átlagember gondolkodik, semennyire nem fér meg egymás mellett.

Olyan, hogy ezoterikus világ mint egységes filozófia, ugyanúgy nem létezik, mint ahogy egységes politika sem létezik, hisz van kormány és ellenzék. Még Észak-Koreában sincs egységes politika, ahol mindenkinek kötelező azt gondolnia, ahogy az épp aktuális legfelsőbb vezető mondja. A jelenlegi fidesz világ, mely nem veti meg az ezotériát, ha az érdekeit szolgálja sem képes arra, hogy egyik napról a másikra bevezesse az Egy Isten fölött álló Mégegyebb Isten világát, ehhez neki is idő kell.
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal az ezoterikus bolondozás és zavaros ezoterikus ideológia címmel futnak rólam és erről a weboldalról a terjedő szóbeszédek, abból indulok ki, hogy akik veszik a fáradságot és mélyebben utánanéznek a munkásságomnak, azokról ezek úgyis leperegnek. Akik meg nem, arra Gábor Zsazsa adja meg a legjobb választ, mindegy mit, csak beszéljenek rólad. Orbán Viktor karmelita hangulata úgyis csak a lopás álcája, Kásler minisztersége pedig egy értelmiség elleni művelet része, azért nem szabad elmenni amellett, hogy itt bizony kormányszintről érkezik az ezoterikus világlátás egyfajta tolmácsolása.

A bolondosnak mondott összeesküvéselméletem alapja ugyanis az, hogy ezekből a szájakból már a bolygót megszálló idegenek szólnak ki. A helyzetem pedig rendkívül extrém olyan értelemben, hogy szó szerint viszolygok ettől, amit ilyen értelemben látok, ám pont azok fognak ezoterikus bolondériával vádolni, akikkel tulajdonképp egyetértek és itt az idő, hogy megpróbáljam ezt a témát egy olyan írásban összefoglalni, ami rendet vág a fejekben. Attól függetlenül, hogy ez egyáltalán nem fogja őket zavarni, csak nehéz lekaraktergyilkolni valakit, aki szarik a karaktergyilkosságra és ha kell lekarakteröngyilkolja magát, annyira szarik a karaktergyilkossságra.

Amikor például ebben a videóban a műsorvezető srác az ezoterikus bolondéria jelzővel illeti Káslert, egy tipikus jelenségre mutat rá, amivel én is rendre találkoztam. Ez pedig az, hogy valaki olyan mond ítéletet valakiről, aki láthatóan tanulmányozta az adott témát, szóval olyan illet rá mindenféle jelzőket, aki láthatóan egyáltalán nem tanulmányozta a területet. Ennek oka amúgy az, hogy minden embernek a birkanetről érkezik az első gondolata. Így neveztem el a kollektív tudat jelenséget, ami a srác esetében arról szól, hogy mindenki maradjon a saját látószögén és senki ne akarja megbolygatni a spirituális hierarchia hatalmi viszonyait. A beavatkozás nehézségét és problémáját pedig mi sem mutatja jobban, hogy ebben az esetben pont az az elszenvedő fél, akinek amúgy érdeke ennek a spirituális hierarchiának a fenntartása.

Nagyon tetszett viszont az, hogy ennek ellenére a srác az ezotéria szélsőjobbjára helyezte Káslert, ami már bizonyos értelemben megfelel a valóságnak, akik abban látják az emberiség megmentését, ha fogjuk magunkat és elvetve a technológiát beveztjük újra a középkort. Én pedig abban, hogy ha egy érdekes kihívás előtt állunk, abból ne meneküljünk vissza a múltba. Ez az érdekes kihívás pedig az, hogy megtaláljuk a lélek boldogságát egy ilyen környezetben. Ez pedig az élhető technikai civilizáció zöld környezetben. Aminek bizonyítéka az, hogy a "zöld Földet" lenéző, annak erőforrásait a profit oltárán kizsigerelő szupergazdagok is zöld környezetbe mennek pihenni. A környezetpusztító logika következménye logikusan az, hogy miután a környezet elpusztult, akkor egy mesterségesen megteremtett zöld környezetből nagy profitot lehet termelni. Azaz elmondható, hogy vannak olyan pontok, amiben a megszálló idegenekkel egyetértek, ám itt jön be a képbe a segítőkkel történő kommunikáció fő szabálya, amit nem tudok eléggé kihangsúlyozni:

"Ha valamiben egyetértetek, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetértetek"

Mert sajnos ezek ilyenek a fejünk fölött. Kis túlzással, ha szereted a kebabot, akkor már iszlámot akarsz milliós bevándorlókkal. Erre nagyon figyeljetek oda, mert ezek teljesen más világban élnek, ahol nem ismerik az ellenvéleményt, sem a független gondolatokat. Hogy te ebben egyetértesz, abban meg nem és találjátok meg a középutat, az számukra rendkívül felesleges és bonyolult. Felesleges, mert úgyis leborulsz előttük és bonyolult, mert nekik ilyen értelemben nincs eszük. Csak hitük van és a teljes átadásuk a magasabb szférák felé pont úgy, ahogy tőled elvárnák. Azt is megkockáztatom, hogy akik a fidesz feje fölött vannak, azok idegen mércével nézve egy rendkívül liberális és toleráns társaság. Ám azok az amerikaiak, akik szereztek némi szíriai tapasztalatot is elismerhetik, hogy olyan, hogy "demokratikus arab" nem létezik, csak olyan arab, akinek fogalma sincs arról, mi az a demokrácia. Azért demokrata, amiért a másik szélsőséges iszlamista, mert választania kell, honnan kapja a pénzt és a fegyvereket ugyanahhoz, ami az, hogy megdöntsék a kormányt és folytassák a kormányzást az eddigi módon, vagyis az egyetlen módon, amit ismernek. Orbán se csinál mást, csak visszahozza azt a rendszert, amit ismer és amit megért, ez pedig a Kádár korszak, csak Kádárban volt annyi, hogy nem frusztrálta feleslegesen a népet, hanem csendben elvolt a háttérben. Ilyen értelemben Orbán harciassága szerintem a cigányvére annak biztos tudatában, hogy úgyis ott van fölötte az erős haver, aki kritika nélkül megvédi.

Ám már nem az a haver van fölötte és ha megvédi, annak két oka van. Az egyik, hogy a fő szempont a nemzet érdeke, amit nem szolgál egy hirtelen összeomlás, a másik a bolygó érdeke, amit nem szolgál egy elhibázott nyugati visszarendeződés. Az a nagy baj azzal, ha megfosztják az embereket a méltó egzisztenciától, hogy utána minden ember azonnal jól akar élni és ez a korrupció melegágya. Ez lefordítva azt jelenti, hogy Orbán arra játszik, hogy kiütve a megszállókat a bolygó fölötti spirituális térből kénytelen legyek őt elfogadni, mert mostanra már olyan szintre züllött a társadalom, hogy ő az egyetlen, aki képes itt a rendet fenntartani. Ám ő eddig egy olyan idegen tervet hajott végre, aminek az a kísérődumája, hogy csak szegénységben lehet az ember boldog. Teljesen figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy vannak itt rajtunk kívül mások, akik a zsebpénzükből megvehetnek minket a végére. Az idegenek gondolkodásában ne keressünk sok logikát, mert ha nem az ő seggükről van szó, akkor elég lazán tudnak dönteni helyettetek. Pont ezért intéztem úgy, hogy az ő seggükről is legyen szó és a bolygóikra mért spirituális csapások végül meghozták az eredményt. Ugye 20 éve foglalkozom ezzel 0-24-ben, mégsem gondolom azt, hogy itt egy ezoterikus világnak kell beköszöntenie.

Kezdem ott, hogy ha megnézzük a magyar találmányokat, kiderül, hogy a jelenlegi civilizációt nagymértékben meghatározzák. Ennek kell, hogy legyen egy olyan oka, amivel szembe megy az, aki középkori visszarendeződést akar sztyeppei hangulatban. Maga a sztyeppe sem az ok, hanem az csak az út, ami ide vezetett. Ha itt egy olyan nyugati demokrácia van, ami személyes véleményem szerint megegyezik az igazi (ős)magyar világgal, csak egy sokkal fejlettebb technológiai környezetben, akkor ezt kell kiindulási alapnak tekinteni. Ha ennek a világnak az a lényege, hogy azt a materialista világkép uralja, akkor a spirituális oldalát ehhez a világhoz kell igazítani. Szerencsére meg volt hozzá a dimenziószintem, hogy a tudatszint váltással kapcsolatos kritikus hibát megoldjam, aminek megértéséhez amúgy ez a víruskarantén is hozzájárult. Röviden, ha mindenki otthon ül, hogy az energiarendszerét erre felkészítse, akkor összeomlik a globális gazdaság és nem lesz ott a boltban a kaja. Ezekre a hülyékre az is jellemző, hogy ebbe nem is gondoltak bele és mivel már sok emberben ott vannak, ezek az emberek háborodnak fel a legjobban, ha nincs pénzük és kaja sincs. De ez nem új, mert a szegénység menőségét hirdető vezető rétegük itt megjelenve azonnal vagyonokat kezd magának halmozni és emiatt kompromittálódtak is, azaz zsarolhatóvá váltak azoktól, akik megállítására érkeztek.

A dolgot úgy oldottam meg, hogy az egész világot egy zárt környezetbe helyeztem, ahol rendszerszinten oldottam meg az energiarendszerek problémáját és így már élheti mindenki a maga életét úgy, hogy az itt olvasottak ezós hablatyolások is lehetnek számukra.

Elmondok egy háttérsztorit, ami a témához köthető. 30 szimulációban próbáltuk ki, hogyan lehetne az ezoterikus világképet erőszak nélkül az emberek felé a globális kormányzás szintjén megvalósítani. A szimuláció fogalma alatt itt lehet, hogy mást értek én, mint ti, ezért ezt tisztázom először. Ti ez alatt azt értitek, hogy egy mesterséges környezetben igyekszem a valóságot modellezni, én azt, hogy létre is hozom ezeket a valóságokat, amiket a végén megszüntetek. A harmincból egyetlen egy alkalommal sikerült az, hogy az emberek pozitív hozzállással fogadták el, mégpedig úgy, hogy ellenséges űrhajók jelentek meg, akiket az elmém erejével állítottam meg és kényszerítettem menekülésre. Lefordítva, amikor bizonyítottam azt, hogy amiben én hiszek, az a tuti. Ehhez ellenséges űrflotta kell, akik a bolygóra támadnak.

Ez, amit itt ezek csinálnak egy vicc, mégpedig egy nagyon rossz vicc. Amit én fogok csinálni, azt lehet, hogy senki nem is tulajdonítja nekem, hisz eddig sem történt ilyesmi. Bár az is tény, hogy amit eddig csináltam, az ellenszélben zajlott olyanokkal szemben, akiket a hátszél segített. A hitet és a világi dolgokat szét kell mindenkinek magában választania úgy, hogy a külvilág helyett azt önmagában hozza harmóniába és ez is a világ helyreállításának első lépése, amihez akár már most minden feltétel adott. Mert nem hozzá más, csak te. Hogy én ki vagyok, ha felbukkanok, az már a játék, hisz ez a weboldal is az én játékom része. Ha valaki elvárja, hogy abban higgy, amiben ő, az pedig az ő játékának része, amihez asszisztálsz, ha azt elhiszed. Ám a külvilágban minden a hatalomról szól és ez vonatkozik a hitre is. Mert minek templomba járni, ha ott az elméd ugyanarra? Csakis azért járnak oda az emberek, hogy közösségi élményt éljenek át és valaki vezesse őket, aki megköveteli ezért cserébe a hitüket és ha megnézed az eredményt, a hatalomnál fogsz kikötni.

Az ezotéria pedig nem a hatalomról szól, hanem önmagad tanulmányozásáról. A mágia szól a hatalomról! E két fogalmat pedig az emberek keverik. Ha én azt mondanám, hogy az ezotériát kormányszintre emelem, azt csak úgy tudnám megtenni, ha egy olyan világot hoznék létre, amit a Star Trekben megismert Borg is megirigyelhetne. Kormányszintre a mágiát lehet emelni, amit a fidesz már meg is tett és azért nincs belőle balhé, mert föntről eddig fedezték őket, lenn meg senki sem hiszi, hogy ilyesmi létezik és lehetséges.