Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az idegenek D-Napja

Ugye a tudatommal jövök vissza és meg is indítottam egy támadást, amire már pár hete utaltam, de mivel az ominózus zónában egyedül vagyok, meg kell nyitnom egy másik frontot is, nehogy a kollektív zónáé legyen a világ. Ez zajlik most.

Fura lenne elmagyarázni, hogy miért passziánszozom a világgal olyanoknak, akik azon, amit nem értenek azt éretnék, amit érteni akarnak. Na ki akarná azt érteni, hogy egy rendkívüli intelligenciával rendelkező tisztességes ember vagyok, aki tudja mit csinál?

Szóval megnyílt a második front és most már két irányból zajlik az akció. A kérdés az, melyik dimenziószinten lesz a találka. Lesznek közületek, akik ott rekednek a Tekintély lassú világában és lesznek, akiknek sikerül elkárhozni és átjutnia erre az oldalra, ahol az Egyéni Tudat határozza meg a jövőt. Én mindkét világban ott leszek, és mindkét világban én leszek a főnök. Az egyikben azonnal rendet vágok és lecsapok mindenkire, aki az utamba áll és nem fogadja el a helyzetet, míg a másikban észre se fogjátok venn, hogy én vagyok a főnök.

Ennek prózai oka van, fel kell vennem a két világot magamra, mielőtt nekikkezdek annak a harmonizációs feladatnak, ami azt a harmóniát váltja fel, amire inkább a haramónia kifejezést használnám az idegen dilettantizmus után. Nem mondanám, hogy erősségük a személyzeti munka és amikor a minőségről beszéltem nekik, akkor is olyan érzésem volt, hogy ezeket most hallják először.

Arra mindenképp fel kell készülnötök, hogy sátáninak fogják nevezni ezt a frontot, hogy minél többen akarják őket, hogy megnehezítsék a dolgomat, de Hitler is ugyanezt tette, amikor besorozta a berlini lakosságot az orosz hadsereg ellen. Ugyanaz lesz most is, az egyéni tudatban fogják a nagyobb veszélyt látni és attól függgetlenül, hogy a kollektív zóna felől ellenállhatatlan erő (=ÉlményPark) halad rájuk, ők ide fogják (=1ST1) koncentrálni az erejüket, amit az is bizonyít, hogy ezzel a műsorral, amit itt nyomatok, pár hónap alatt elérem az elmenypark.net több évi látogatottságát. Gyakorlatilag két hónapja csinálom és már 10 ezer fölött játok az ottani 50 ezerrel szemben.

Biztosan felmerül pár emberben, mintha fordítva beszélnék, na ez egy ilyen műfaj, ahol rossz, ami jónak látszik és fordítva. De ennek vége lesz, ahogy az energiáim felváltják ezt a gátlástalan, rabló világot, ahol a bűnözők tündököltek. Az értékrendek beállítása után visszaáll a jó és a rossz kapcsolata arra az ívre, ami nem rombolja le a következő nemzedékek etikai- és igazságérzetét, amit ezek simán feláldoztak volna a főnök szentsége oltárán.

Mivel 3D-ben ezek az események nem feltétlenül követik az XD idővonalát, már elmondhatom, hogy túl vagyunk az ardenneki offenzíván, amit itt a koronavírus adta hatalomkoncentrálás jelentett. Azok, akik tapasztalatlanul találták szembe magukat a főerejükkel biztosan meglepődtek, de voltak, akik állták a sarat. Ám kitisztult az Ég és ahogy feltűnt a légierőm, a műveleteim is visszaálltak a rendes menetükbe. Visszaugorva azonban kijelenthetem, hogy az Átlépés sikerült a Földközel Zónájába, ami ezek számára felér egy D-Nappal.

Hamarosan azonban ismét váltani fog a kamera és olyan írásokkal jelentkezem, amik nem a lentről fölfelé, hanem a föntről lefelé zajló eseményekkel foglalkoznak. Ha majd ott tartok, hogy ezekről egyszerre számolhatok be, azt már lehet, hogy a TV-ben nézitek teljesen megdöbbenve, hogy a francba kerülök én oda.