Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Az üzleti konstrukció

A feladataim nagy részét önzetlenül végeztem. Ez a nagy része 90%-ot jelent. A maradék 10% akkor indult útjára, amikor kiderült számomra, hogy fönn semmi kivetnivalót nem látnak abban, hogy engem az energiák önzetlen átadására kényszerítettek olyanok felé, akik ezért engem először kiröhögtek, majd pénzért és egyéb más hasznokért adták ezeket tovább.

Gyakorlatilag ezt a kizsákmányoló pénzrendszert készítettem el energia változatban a Tükör jogán és immáron élesben megy a Központi Energiabank, valamint a kereskedelmi energiabankok rendszere. Nekem is van pár bankom, az egyik ilyen az ÉPKE, vagyis az ÉlményPark Kereskedelmi Energiabank, ami olyan, mint egy spirituális OTP. A rendszer addig működik, míg fennáll ez a pénzrendszer és mivel a Tüköradmin náluk van, olyan világot kapnak föntről, amilyen az ő világuk másoknak. Ugye mondtam, hogy a világot ti fogjátok helyreállítani. nem tetszik valami? Alakíts a világodon és a világ is alakul tefeléd.
A rendszer az egyéni tudatok szintjén működik, azaz vége azoknak a vadangyali időknek, amikor a kollektív tudat szabadon cserélgethette a karmát, a beavatásokat és az energiákat az általa megszállt emberek között. Mint ahogy az ÉlményPark felhasználó megállapodásában szerepel, a rendszer megkezdi a kiegyenlítést és helyreállítja az egyéni tudatok nézőpontjából az igazságosságot.

Már ez megváltásérzetet okozhat sok embernél és akkor még hol a vége? Sajnos terjedelmi okokból nem mondhatok itt többet, különben sem lenne szép tőlem előre elmondani mindent, ezt tekintsétek official trailernek, amit eddig erről elmondtam. Mert most olyan témáról beszélnék, ami egyrészről az én helyzetemen változtat, másrészről közérdekű információnak is számít az emelt díjas szolgáltatást igénybe vevők körében. Erről már könnyedebb formában adtam át információt, de itt az ideje annak, hogy ebben a szövegkörnyezetben is szót ejtsek róla.

Az első, amire szeretném felhívni a figyelmet, az a szolgáltatás korlátozása. Ezt az emelt szintű szolgáltatásokat igénybe vevők fizetési fegyelmezetlensége indítja el. Ugyanis lejárt az a türelmi idő, amit az átállás okán az új fizetési rendszer megismerése miatt eszközöltem és mivel a hajlandóság meredeken nem emelkedett, minden pont úgy történik, ahogy egy mobilszolgáltató teszi. Először lecsökken a nem fizető ügyfeleim kisugárzása, majd a következő lépcsőben csak a beérkező energiák és szándékok érvényesülnek, mielőtt a harmadik körben megszűnik számukra a szolgáltatás. Az Éggel kötött megállapodásom szerint azonban az ingyesen szolgáltatásban is minden rendelkezlésre áll ahhoz, hogy a tudatszint váltást bárki megvalósítsa és külön öröm számomra, ha ezek az ügyfeleim is megismerkednek azzal angyali hozzáállással, amitől eddig a feketepiacon beszerzett előnyöket biztosítók mentesítették őket.

A második azok esete, akiknek a próbaverziójuk lejár. Ezek az ügyfelek úgy próbálhatták ki ezt az ingyenes 3D vetítést, hogy hitelt is felvehettek, ha olyan fényűzó életre vágytak, aminek nem kívánták önmaguk tehetségéből, szorgalmából, tisztességéből és erejéből megteremteni a feltételeit. Felhívnám a figyelmet arra, hogy az apró betűs részben az is szerepel, hogy a szolgáltatás hitelessége miatt esetleg erről előzetesen nem volt tudomásuk, hisz akkor nem lett volna meg a valóság szükséges teljes élménye. Mivel ezeket az adósságokat vállalkozásom az Úrtól vette át, viszont nem kívánja ezt a hitelezési gyakorlatot tovább folytatni, a próbaverziók időszakosan szűnnek meg, hogy elkerüljük a globális civilizációnk összeomlását. Örömmel jelenthetem azonban be azt is, hogy egy új vállalkozásom tevékenységi körei között szerepel a sorrendbe való manuális beavatkozás (gondolatban/félálomban elérhető DIZ néven) azon ügyfelek számára, akik nincsenek a tiltólistán. Akit ez nem érint, azok az ügyfeleim a próbaverzió megtekintése után választhatják a szolgáltatás végelegesítését és ha nem halmoztak fel adósságot, akár szabadon is távozhatnak.


A fizetés módja

Rendszerünk tökéletesítésének következő fázisában már minden automatikus, amihez elég ügyfeleim részéről csak egy érzésminta, ám most még a gondolatban fizetés rendszere van érvényben, ami felváltotta a körülményes fizikai formát. Gondolatban energiával is lehet fizetni, ami a megfelelő paraméterekkel változtat a forgatókönyvön, ami intézi az energiák manifesztációit.

További információk a mindenki számára gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapun.