Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Bekapcsolódás a világ helyreállításába

Tulajdonképp egy Casting, amit ti régiesen Próbának neveztek.

A Casting célja az erre alkalmas emberek felkutatása. Az erre alkalmasság többrétegű és a cél nem az, hogy átmész-e vagy megbuksz, hanem annak megállapítása, mire vagy alkalmas, mire vagy képes és mire vagy kompetens. Hisz a szabad akaratodat bizonyítod, amikor elkezded ezt.

Ezek a rétegek az elmében kezdődnek és a kalandokban végződnek. Ha véletlenül épp otthon ülnél és nem lenne más dolgod, ez kiváló alkalom lenne arra, hogy csak az elméddel kezdj játékba és a gondolataiddal kezdj munkába. Nem mindenki születik nőfaló szépfiúnak, ám aki nem annak születik, mind azzá szeretne válni. Tulajdonképp ez is egy platform, ám ha eddig sem faltak a nők, közel sem biztos, hogy brillíroznál ezen a platformon. Az alkalmasságot tehát érdemes olyan területekre fókuszálni, ahol nagyobb eredmény prognosztizálható. Nők esetén értelemszerűen fordítva.

Hogy mire vagy képes, az kiderül. Van, hogy ezek a képességek élesben élednek, különben lehet, hogy úgy éled le az életedet, hogy fogalmad sincs róluk. Ha azt mondanám, hogy érdemes rá felkészülni, két dolgot emelnék ki és ez a félelem és a nyugalom. Ha félsz, az akkor sem kellemes dolog, ha ott állsz szemben az ellenfeleiddel, ám ez különösen érvényes az elmére, amikor otthon dolgozol vele egyedül. A félelmet sokféleképp lehet legyőzni, ám ha nem harcosnak készülsz, akkor is érdemes vele foglalkoznod akkor is, ha harcosok védenek. Én azokat megvédem, akik az admin szinten dolgoznak annak megfelelő minőségében, ám azt ne várd el, hogy a játékban is megvédjelek (ingyen), ha a játékod célja a személyes hatalmad építése. Stimm? Ha közérdekből teszed, amiben a személyes ambícióidat nem fogalmazod meg, akkor admin feladatot végzel akkor is, ha nem vagy azon a szinten, mert ettől a gondolataidban még meg tudod alkotni jól is. Mindjárt elmondom hogyan.

A kompetencia megszerezhető. Van a születési kompetencia, aminek meg van az az előnye, hogy ezt egyszer már valamelyik életedben megszerezted, a hátránya pedig az, hogy ha kisember vagy, akkor kisemberként is fel kell hozzá nőni, hogy méltó legyél a szerepedre. Ha nem születtél bele, akkor is meg van a lehetőséged rá a személyes teljesítményeddel. Ha mondjuk én nem lennék a Szakma része és a Szakma sem szeretné ezt, attól még lehetek valaki olyan, akit nem hagyhatnak figyelmen kívül szakmailag, ha valami olyasmit hozok létre, ami érinti a szakterületüket. Az ebben a jó, hogy minden az elmében játszódik, bár kell hozzá a test, hogy megteremtse az elme számára a munka feltételeit.

Ha kisemberként azt kérdezed, hogy ez mind szép és jó, de hogyan lesz ebből érdemi eredmény, arra azt fogom mondani, hogy "számítottam erre a kérdésre" és ha a lelkesedésedet elvinné a sok duma, meg a sok idő, akkor véletlenül itt van valami, ami kihagyja ezeket a feleslegesnek tűnő tényezőket. Ám ne feledd! Ezeket egyszer még pótolnod kell, hisz a jelen hatalmad is lehet csak az Idő játéka, amit te magadnak biztosítasz a jövőből. Ha később nem foglalkozol vele, most sem leszel képes előhívni mindent, amivel már rendelkezel.

Most pedig a legfontosabb rész következik, hogy hogyan tudsz bekapcsolódni a világ helyreállításába. Képzeld el azt, hogy a világ egy holografikus videojáték, amiben benne élsz és játszol. Ha ránézel a világra és látsz benne hibát, akkor gondold át, ha te lennél ennek a játéknak az adminisztrátora (aki mer nagyobbat álmodni az egyik fejlesztője), hogyan módosítanád a beállításait, hogy a játék ismét jó legyen mindenki számára.

Ehhez tényleg nincs szükséged a foteleden kívül másra. A Casting is itt zajlik, az emberiség tudati hálózatán, amihez nem kell menned sehova. Feltelepítettem rá egy olyan holo operációs rendszert, ami egy hangyafasznyit túmutat a Szakmán és arra kiválóan alkalmas, hogy ennek a munkának a feltételeit biztosítsa.https://elmenypark.net