Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Energiáid elrablása

Ezzel szemben a mi síkunk védtelen. A szakrális csatornát használják, azaz istenként jelennek mindenhol meg, amivel tarolnak mindenhol ebben az erősen valláscentrikus környezetben, amiben a mi beavatkozóink is élnek. Az ilyen magas dimenzió előnye, hogy nyomzást tudok folytatni, honnan is jöttek és hol törtek be a mi univerzumunkba.

Felvetődik a kérdés és ez jó kérdés, hogy élnek-e emberi alakjaik a Földön és mit csinálnak az ateistákkal, akikre nem hat az isten-szöveg.

Az első kérdésre az a válaszom, hogy szerintem igen és azért nem nevezem meg őket, nehogy a majmok alacsony látószögön rám hivatkozva támadják be őket, mert ez a Föld ennél komplexebb ok-okozati felépítésű. Ráadásul simán lehetsz te is, csak nem tudsz róla. Vagy úgy te, hogy régóta őket szolgálod anélkül, hogy erről tudomásod lenne.

Felvetődik a kérdés, ha ilyen magas a dimenziószintem, hogy tudták ezt velem megcsinálni? Úgy, hogy amikor ez megtörtént, még nem voltam ilyen dimenziószinten és könnyen lehet, azért vagyok ezen a dimenziószinten, mert mindenhol kinézték belőlem azt, hogy ezt a problémát megoldom. Ez amúgy csak egy 3D-ben érthető idő paradoxon is egyben, mert előtte is volt egy rangom és utána is lett, ami nem lett volna, ha ezek nem jönnek fölénk.

Emlékszem is a velük való harcokra több tudatszinten is és most elmondom, hogyan lehet velük szemben felkészíteni magad. Az energialopás szót most azért teszem ide, hátha valaki így keres rá, hogy energia lopás. A döntő csatákat megnyertem, ezért ez benneteket már csak technikai értelemben érint, ami azt jelenti, hogy mégis jobb, ha magad oldod meg, mint várni a hullámfrissítésre, ami majd egyszer megjön. Első dolog az, hogy gondolatban frissíts. Nem árt lefuttatni magadon egy scan&clean-t, csak gondolj rá és ha ez nem elég, nyomj meg egy képzeletbeli gombot. Ez a békés verzió és hamarabb megjön, mint a hullámfrissítés.

Most jöjjön az, ha ennél többet akarsz és gyorsabban. Ehhez érdemes megértened a megszállás elméletét. Ezel szemben rendkívül sérülékenyek vagyunk, mert olyan dolgok vannak belénk programozva, mint a fajfenntartási ösztön, de a halálfélelmet is ide tehetjük, mint az emberek első számú félelmét, ami amúgy rengeteg más félelem gyökéroka. Nem véletlenül nyomatják a "majd én megvédelek" és a "fő a biztonság" dumát, ami lepereg egy ezotériában mélyebben benne élő gondolkodó emberről, hisz jól látszik, hogy akitől megvédenek, azok is ők és minden téged érő veszély tulajdonképp belőled jöhet ki. De az átlagember nincs mélyebben benne az ilyesmikben és nem győzte le magában sem a félelmet, sem a dugás iránti vágyát és ez a kettő a kulcsa az eredményes fellépésnek.

Mondom a logikát. Mész az utcán és meglátsz egy jó nőt/pasit és ennyi nekik már elég. Nagyüzemben ezek lehetnek celebek is, akik sok emberre vannak hatással. Lényeg a láthatatlan energiaszál, amin át tulajdonképp kifejezed elismerésed. Itt csak anyi, hogy láttál egy jó segget, cicit, izmokat, meg amire gerjedsz, ott viszont ezt azonnal házassági felkérésnek értelmezik és itt jegyezném meg, hogy a hatalmuk forrása az ő értelmezésük a megfelelő dimenziófölénnyel megerősítve. Azaz nem számít, ezt te hogy érted, mert az számít, ők hogy értik. A harcok során történt, hogy amikor szembe fordítottam őket önmagukkal, a szabályok hirtelen megváltoztak és onnantól az lett az igaz, ahogy nekik előnyös és ezek akár naponta többször is polaritást válthattak. Finoman fogalmazva rendkívül szubjektív lények, akik megtorolják másokon azt, ami természetesen rájuk nem vonatkozik és ebben ők semmi kivetnivalót nem látnak. A dimenziófölénnyel szemben azonban tehetetlenek, mert onnan már az én objektív és következetes értelmezésem vetít és csak idő kérdése a teljes vereségük.

Visszatérve a témához, amikor a te utcán eleresztett esztétikai elismerésedet házasságkötési szándéknak értelmezik, azonnal hozzád is adják az illetőt. Ez nem azt jelenti, hogy te vele is fogsz összejönni, majd érkezik valaki más, aki a te szándékodra jön, azaz nagyon nehéz lesz elkerülnöd és ha el is veszed/hozzá is mész, akkor ott van melletted az őrződ, aki gondoskodik az energiáid továbbításáról úgy, hogy ő erről nem is tud. Mert ehhez nem kell tudnia semmit, hisz része egy olyan spirituális hierarchiának, ami vezérli őt úgy, hogy még erről a hierarchiáról sem kell tudnia. Ők pedig fönn a rokonok jogán benyomulnak fölés és mindened az övék, hisz te az ő családjuk tagja lettél, aki köteles betartani a hierarchiát és a család szabályait, ami az, hogy aki alul van, annak mindene azoké, akik fölül vannak.

Nem tilos elgondolkodni, hogy kikre illenek ezek itt lenn, de nekem konkrét terveim vannak velük, amibe nem illik bele egy engem lejárató pogrom. A helyzet az, hogy ők kifejezetten számítanak arra, hogy lázadsz és erőszakkal lépsz fel velük szemben, mert akkor azt leverhetik és még rád is verik a balhét. Ekkor én a gonosz oldalra kerülök, ha fellépek az érdekedben, ami annyira azért nem zavar, ám a mozgásteremet szűkíti. Legjobb, ha letisztítod magad, figyelsz az érzémintáidra és kitalálod, hogyan tudsz meglátni egy jó segget az utcán úgy, hogy kontroll alatt tartod magad.

Gyakorolhatsz a zenéken, mert ugyanarra az érzésmintára épül. Az ISIS toborzó videók is ugyanerre építenek egy olyan közegben, ahol ezeken az érzéseken sokkal kisebb az elme kontrollja. És itt érted meg, miért butulnak az emberek és miért mennek szembe egyes kormányok a józan ésszel, amikor szándékosan butítják őket.