Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Extra védelem

Az ÉlményParkban az admin funkciók paraméterek alapján működnek, míg a játék zajlik konkrétumokban. Bizonyos okok indokolják egyes paramétereknek megfelelő emberek (és az őket segítő lények) különlges spirituális védelmét, ami egyben fizikai védelmet is jelent.

A világ nagy átalakulás előtt áll, mondanám, hogy ebben a valóságban, de minden valóságban így lesz. Mivel mindenkinek lesz egy saját világa, ahol csak ő van és a közös valóságokba csak azok a részei emelkedhetnek, amik/akik megfelelnek az adott szint és világ civilizációs feltételeinek, lesznek olyan világok, ahol a köcsögök és gazemberek győztesnek fogják magukat érezni. Mármint azok, akik még maradhatnak és nem kerülnek vissza energia formában a Forrásba.

A jó és a rossz kérdése kaotikussá vált az Égben, amit egy múlt heti meditációsorozattal sikerült rendbe tenni. Ugyanis a cél nem szentesíti az eszközt és ez a fals filozófia komoly diszharmóniát okozott.

Akik a közös valóságokba kerülhetnek, természetesen nem csak a jó lények lehetnek, ám a rossz komoly minőségi kritériumok alá került. Azaz a bűnözés nem fog teljesen megszűnni (hisz még tanulmányozás alatt áll a szabadság ezirányú hatása), ám akik nem felelnek meg a fejlett világ követleményeinek, lezuhannak az alsóbb szintekre. Ez nem feltétlen észrevehető folyamat, ám az ide visszaemelkedés akár évezredeket is jelenthet.

Az extra védelem azokat illeti, akik alanyi jogon kerültek be a fejlett világokba és fenyegetheti őket az a természetes ellenállás, ami ilyenkor az erőszakosabb, primitívebb minták felől érkeznek. Bizonyos értelemben ezt a szelekciót, amiről fentebb említést tettem akár fel is gyorsíthatja, ha ezek az elemek akcióba lendülnek. A szolgáltatás kiérdemléssel elérhető és ingyenes.