Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Felelősségrevonási elvek

Mindenképp ide kívánkozik az, hogy az erőszintre emelkedésem részeként "primitív fajjá" minősítettem azt a magukat felsőbbrendűnek beállító társaságot, akiknek a fideszt is köszönhetjük. De most a felelősségrevonás elvéről fogok beszélni, ami kivétel nélkül mindenkit érint, beleértve engem is, vagyis az én tevékenységem is ugyanazon paraméterek alá esik, ami mindenki felé alkalmazásra kerül.

A következő rendszert ne a maga egyszerűségében értsétek, mert ez egy komplex felelősségmegállapítási mátrix, csak a magyarázata lesz egyszerű.

A rendszer alapja a hármas tagozódás:
1. Fő bűnösök
2. A fő bűnösök aktív kiszolgálói
3. A végrehajtók

Ez az élet minden területére ráilleszthető, azaz van az a szint, ahol a 3. pontban lévők kerülnek az 1. pont szerepébe és ez természetesen a 2. pontra is igaz. Ennek oka, hogy senki se tudjon a neki parancsot adó háta mögé bújni, azaz a "parancsra tettem" itt sem kerül elfogadásra.

A globális szinten felmerült amúgy egy érdekesség. Ugyanis azok, akik erre hivatkozhatnának, történelmi okokból kifolyólag ezt nem tehetik, így mást kellett kitalálniuk és ez az lett, hogy "én ezt nem tudtam". A dolog újabb érdekessége, hogy a fölöttük álló szint kialakított egy gyakorlatot, miszerint ezt a védekezést nem hogy nem fogadták eddig el, hanem azonnal büntették arra hivatkozva, hogy a hit nem igényli a tudást.

Az innen nézve legfelsőbb szint arra hivatkozik, hogy ők békés úton hajtanak végre egy bolygószintű rendszerváltást, vagyis neki fölfelé a békére hivatkozik, ami szentesíti eszközeit. Ez a bolygószintű rendszerváltás amúgy egy vallási alapon álló új középkor kiépítésére vonatkozik, amit globális megszállással valósítanak meg. A bolygóelit támogatását megszerezték azzal, hogy őket a behódolásuk elfogadása után meghagyják pozícióikban, amit meg is fejelnek azzal, hogy az új rendszer jellemzői okán még nagyobb (köz)vagyon áramlik feléjük.

Aki fellépne ezzel szemben, az agresszív cselekedetnek minősül, amivel tovább igazolhatják beavatkozásuk jogosságát. Ezért nincsenek látványos megtorlások, csak a rendszer részét képező rejtett fenyegetések és persze az egzisztenciális ellehetetlenítés ami perifériára szoruló kisembert csinál azokból is, akik amúgy nagy emberek lettek volna. Ezeket a nagy embereket ugyanis az idővel monitorozzák és ha felbukkan egy ilyen, visszamennek az időben és kiiktatják. Ezért nincs senki, aki felléphetne ezzel szemben, mert olyan magasabb dimenziós fölényt biztosítanak a megszállók az embereiknek, hogy nincs számottevő ellenfél a pályán. Ezt velem is megcsinálták, ám én kihoztam ebből egy döntetlent még akkor, amikor ebbe teljesen kezdőként belekezdtem. 20 évre rá pedig ott tartok, hogy arról a felelősségrevonásról beszélek ami nem csak az országot, hanem a teljes világot, sőt a galaxist és az univerzumot is felöleli. Logikus is, ha a 42. dimenzióból hozom vissza a tudatom.

Első és legfontosabb dolog a Föld függetlenségének visszaszerzése és biztosítása. Ennek egy nagy problémája van, hogy az emberek ezt minél hamarabb szeretnék, ám ebben az esetben nem valósítható meg a világelit természetes kihalással történő lassú leváltása. A felelősségrevonás ugyanis azt jelenti, hogy aki ezt megvalósítja, rendelkeznie kell annak képességével is. A kiépülő rendszer lényege az, hogy aki ilyesmivel rendelkezne, attól ezeket a képességeket elveszik és magukhoz irányítják, így erre önmagunk okán csak úgy vagyunk képesek, ha valakinek sikerül a hatalmát a megfelelő időkre biztosítania.

Nekem ez úgy sikerült, hogy kitaláltam és ki is dolgoztam egy tűlük teljesen független spirituális keretrendszert, amit sokáig nem értettek az állandóságban és "isten tévedhetetlenségében és mindenhatóságában" hivő idegenek. Azaz a képességeim alapja egy XD központú modern ezotéria, amit az informatika nyelvén fogalmaztam meg és ez biztosítja az érvényesítés képességét is.

Az emberek arra a rendszerre lettek szoktatva, hogy ha behódolnak, akkor átmenthetik magukat és onnantól az új rendszert szolgálják. Ez azonban rendkívül távol áll a Fejlett Föld szellemiségétől. Én azokat részesítem előnyben, akik erre nemet mondtak és vállalták az ezzel járó kényelmetlenségeket és kellemetlenségeket. Ennek ára az, hogy olyan emberek fognak felemelkedni, akiket a perifériára szorulásuk miatt a többség nem tart küllem vagy a karaktergyilkoságok miatt megfelelőnek, ám itt ne feledkezzünk el arról, hogy olyanok mondanak véleményt, akik a közönyük és gyávaságuk miatt elvesztették véleményük fontosságát.

Az a közvagyon, ami a középkori szellemiség miatt elvesztette közpénz jellegét ismét közvagyonná változik, ám ennek részleteit olyanok fogják kidolgozni és megvalósítani, akik erre nálam alkalmasabbak és rátermettebbek. A végére egy személyes gondolat. Az elmúlt 20 évem során engem végig lehülyéztek azok, akik szerint inkább el kellett volna mennem dolgozni és pénzt keresni ahelyett, hogy ezzel a meditációs baromsággal töltöm az időt. A fő vád az volt velem szemben, hogy én csak munka nélkül akarok élősködni azokon, akik biztosították a számláim kifizetését, ám arról elfelejtkeztek, hogy ez nekem egy 20 éves nyomorszintet jelentett, amiben élősködés messze van a kényelemtől. Most pedig föntről hallom az állandó lehülyézést a megszállók felől, akik nem hitték el, hogy erre egy ember képes lehet és nem tettek mást, mint várták a behódolásomat, amikor végre belátom, hogy ebből csak a nekik történő behódolással jöhetek ki. Azért vagyok a szemükben hülye, mert itt van a szemem előtt egy általuk már kiépített rendszer, amit le fogok rombolni.

Fontos tudni, hogy van egy általam EmberTőzsdének elnevezett értékrend mérő, ami minden egyes ember esetén megmutatja számora egy adott ember értékét. Hiába jeleztem nekik időben, hogy érdemben nem tud velem olyan kapcsolatba kerülni, aki nincs az enyémmel egy szinten, nem foglalkoztak vele, mert ők a kényszerben hisznek, azaz ha nincs más választásom, akkor kénytelen leszek elfogadni ezt. Az embereikkel én szóba sem állok és ebbe beleértem Donald Trumpot is és ahogy elnézem, a demokrata kihívó esetén sincs ez másképp. Azaz a dolgomat nagyon, de nagyon megnehezítették, ami beleillik a bosszúra hajlamos természetükbe, ám elfelejtik, hogy bár a legjobbra számítok, a legrosszabbra is fel vagyok készülve.

Ami nekem a legrosszabb, az egy hitvány ember számára maga a cél. Ha rá vagyok kényszerülve egy diktatórikus fellépésre, akkor azt fogom tenni, hogy nem dumálok másról, mint ami van és arra fogok törekedni, hogy ez az időszak a lehető legrövidebb legyen. Lefordítva a legrosszabb rémálmotokat fogom megvalósítani, ám ez az álom rövidebb lesz jóval annál, mintha más csinálná és vissza lesz állítva utána a demokrácia. Miután eltakarítottam mindenkit, aki azt nem értékeli és aki ismét tönkretenné. Ugyanúgy használom a jövőmonitorozást és a saját eszöztárukkal iktatom ki őket, ugyanis bár a 42. dimenzió abszolút hatalmat biztosít számomra, mégis lényegesnek érzem a tetteim igazolását valakik felé, akiket ez megillet. Készüljetek egy szörnyű 10 évre, amit annak köszönhettek, hogy ezt itt hagytátok idáig fajulni.


Az én felelősségrevonási rendszerem nem poltpéteri:


"Mindenki súlya, tettei és szerepe szerint ítéltetik pro és kontra"