Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hálaadás

Köszönöm istenem, hogy itt lehetünk ebben a gyönyörű országban, hisz ha dédapáink nem gyilkolásszák halomra az indiánokat és zárják őket rezervátumokba, akkor ez most nem adatik meg a te mélységes kegyelmedből.

Amikor az európaiak ideértek, sok egymással viaskodó őslakos törzset találtak alacsony technológiai szinten és úgy sikerült egy kontinenst elfoglalni, hogy kijátszották egymás ellen őket.

Most pedig az van, hogy amikor az idegenek ideértek, sok egymással viaskodó országot találtak alacsony technológiai szinten és terveik szerint úgy sikerül egy bolygót elfoglalni, hogy kijátszanak egymás ellen minket.

De ne aggódjatok, majd ha lesznek új fegyvereik, mindet rólunk fogják elnevezni, így emlékünk örökké él! Meg ki nem szarja le, kik éltek itt, nem?Amúgy még régebben, amikor rájöttem a mágia igazi erejére hirtelen nem értettem, hogyan lehetett az indiánokat kiirtani, ha ők ezt nem akarták. Aztán rájöttem, hogy de, akarták. Amikor ebbe mélyebben is belementem, akkor született meg ez a kérdés. A válasz lejjebb olvasható, hátha valaki rá akar jönni magától.

"Miklyen eszközzel hajtotta végre minden idők legnagyobb varázslatát egy indián varázsló?"

Üveggyöngyökkel.De azóta sokat fejlődött a világ, én például csiszolt ólomkristályokat vettem ugyanilyen célból. De a gyémánt is jó.