Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hogyan manipulálnak téged?

Kiderül ebből, hogy mi a bajuk az új középkor híveinek a civil szervezetekkel és az is, hogy a média olyan hatással van a társadalmakra, ami már túl megy a korrektség határán.

Mindenki találkozott már a főáramú média fogalmával, aminek az a lényege, hogy ott olyanok hazudoznak, akiknek erre hivatalos engedélyük van. Az is elég, ha nem számolnak be bizonyos hírekről és nem engednek képernyő elé meghatározott embereket. A youtube-on késői cenzúra van, amit kezdenek leszűkíteni a jelenre és a cél az, hogy ott se legyenek a nem kívánt tartalmak elérhetők. Mindez bizonyos világhatalmi terveket szolgál, hogy az embereket távol tartsák a lényegi kérdésektől. Ugye régebben említettem, hogy a rácó sok kis morzsából is képes összerakni egy nagyobb képet a logikai gondolkodással, ám hátránya, hogy függ az információktól. Ha én csak azokat a híreket engedem hozzád, amiből összerakod a nagyobb képet, olyan képet fogsz összerakni, amit sokkal jobban elfogadsz igazságnak, hisz nálad rogyogott fel az összefüggés.

Egy nemzetközi civil szervezet kutatást végzett azzal kapcsolatban, hol a legboldogabbak az emberek és ennek milyen okai vannak. Felméréseket végeztek, adatokat elemeztek és a végén arra jutottak, hogy egy társadalom boldogságának titka a becsületes, korrekt politikai vezetés. Hogy tisztességes embereket választanak. Ha így nézzük, egy merénylet tanúi vagyunk Magyaroszágon és a rendszerváltás óta távolodunk ettől. Az első parlamentben még sok szociológus és filozófus volt, akiket előbb kiszorítottak a jogászok, aztán őket is a hülyék, akik mára már csak gombnyomogatók. Ennek az a célja, hogy a parlament jelentőségének súlyát csökkentsék, nem véletlen történt ez a drága Várba költözés. Miközben a pénzt magukhoz szívják, nagy tőkét halmoznak fel (közpénzből), a törvények fölé állnak és eközben téged megvédenek, miközben rohangáész azért a pénzért, amiből épp hogy megélsz és félsz, hogy azt is elveszted. Ennek felelősei vannak, akik hazaárulást követtek el amennyiben magyarok és egy idegen országgal szemben elkövetett támadást, ha külföldiek. A helyzet nem lesz jobb, csak rosszabb!

Egy másik nemzetközi civil szervezet az iszlám szélsőségesek között végzett kutatásokat. Kiderült, hogy akiket te terrosristáknak ismersz, hisz a média is így nevezi őket, kik is valójában. A legtöbbjüknek halvány fogalma sincs az iszlámról, mint ahogy neked sem a keresztény tanokról. Inkább az történt, hogy rengeteg sérelem érte őket a kormányaik részéről, akik többségét nyugati szervezetek támogatnak. Inzultus érte őket, igazságtalanságok áldozatai lettek és felszívta őket az ISIS és az Al-Kaida. Egyszer egy érdekes fotót láttam, amin McCain szenátor és a fiatal Al-Baghdadi együtt láthatók. Ha eltekintünk attól, hogy véletlenül kerültek egy képre, csakis az marad, hogy a politika és a hadiipar kéz a kézben járnak. Az egyik örül, hogy élesben próbálhatja ki a fegyvereit és pörögnak az eladások, a másik pedig az állandó háborúkkal halad a távlati célok felé, ami nem más, mint az új középkor. Ha a válalati uralom kifejezést hallod és ehhez modern környezetet látsz, ahol minden rendben van és jól működik, ne felejtsd el azt, hogy a kapitalizmus és a demokrácia összeegyeztethetelen fogalmak, hisz már ma sem kérdőjelezed meg a cégvezetőd döntését. A kapitalizmus természetes közege a középkor és csak az egykori Szovjetunió miatt láttad az emberarcát, ami mára már kezd eltűnni.

Az idősebbek még emlékeznek arra, hogy mi voltunk a szegény KGST tagok, a Nyugat pedig jólétben élt. Ám aki gondolkodik és mondjuk a Spektrum TV-n nézi a Beépített Főnök című műsort, sok olyan szegény embert lát a cégek alkalmazottai között, akiknek olyan könnycsepp bukkan fel a szeméből egy kis adomány után, ami csak a reménytelen helyzetben lévő ember szeméből tud csak felbukkanni. Mi, akik a nyugati demokráciát akartuk, megkaptuk az országot pénznyerő automatának néző és a lakosságot teljesen lenullázó bankokat. Aztán látjuk, hogy ez a nyugati demokrácia sem igazi demokrácia már. A németeke rárugja az ajtót az ottani TEK, ha posztolnak a migránsok tetteiről és szinte mindenki titoktartási megállapodások kardja alatt él, amiben hallgatnuik kell. Ez vár ránk is, csak ezt itt még nem merik, de gyorsan haladnak. A mi politikusaink olyan emberek, akiket mi is egy képen láthatunk azokkal, akiknek lehet, hogy ugyanazok a tervei, amit már egyszer láttunk, csak nagyobb asztalon játszanak és országokban, térségekben gondolkodnak.

Te pedig egy olyan kisember vagy, aki mindig még kisebb emberré válik, miközben ott lenne a spirituális hatalmad (indexes értelmezésben ezoterikus bolondériáid), amivel könnyedén változtathatnál ezen, de akkor nincs, aki megvédjen, ugye? Hát én nem foglak, ha te nem teszel semmit magadért. Majd a megváltó? Aki egy olyan hülye, aki mindent magára vállal érted ingyen? Mert erre lettél nevelve!

Nálam az ÉlményParkban van egy Krisztus Kapu, ahova mindenki szabadon távozhat, aki nem akar itt maradni. Aztán ezt el is felejtettem, annyira nem izgat. Most jött elő a napokban újra, hogy tömött sorok vannak, akik vissza akarnak jönni onnan. Nekem ilyen esetekre van egy szabályom, ha elutasítottad a lánykérést, kurvaként még mindig vissza tudsz jönni a meccsbe. Ám van egy másik is, az egyszeri ribanc, ami minden kutató és felfedező jellemzője. Egyszeri ribanc az, aki másodszor már nem lép bele ugyanabba és el sem tudjátok képzelni, milyen kevesen vannak. Ha nem tértek észhez attól, hogy "most már minden élesben megy", mert féltitek ezt meg azt, akkor most szólok, hogy olyan tervekbe láttam bele, amiben nincs se privát szféra, se magántulajdon. De azt csak olyan kisemberekkel lehet megcsinálni, ami felé épp félúton jártok. Tapsikolva megválasztva azokat, akik arrafelé visznek és féltve az életedet, ha számon kellene őket kérni eddigi tetteikért.