Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Jelek, amit nem ért meg az ember

Vagy nem akarja megérteni. Ilyen volt a 2008-as gazdasági válság is, ami kiváló alkalom lett volna a pénzrendszer átalakítására, ehelyett adófizetői pénzből feltőkésítették a problémát okozó bankokat és minden ment tovább. Érdekessége egy lehallgatott és nyilvánosságra kerülő telefonbeszélgetés bankvezetők között, akik röhögtek az adófizetőkön. A bankok köszönik jól vannak és Csányi szerint 5000 milliárd hiányzik a banktulajdonosok zsebéből. Igen, a zsebükből!

A következőt most éljük, amit koronavírus járványnak nevezünk. Bár nem vagyok a kérdésben szakértő, azért az teljesen nyilvánvaló, hogy ez a vírus nem egy ebola, inkább a szezonális influenzára hajaz. Ettől függetlenül célszerű visszaszorítani, ahogy lehet, ám nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy ez a vírus eltűnik. Inkább meg kellene tanulnunk vele együtt élni. Ám a vírus bármikor mutálódhat és erről már kifejtettem véleményem. Eben a valóságban azonban békés, aminek lehet olyan oka is, hogy van más megoldás és annak még van esélye.

Az is tény, hogy a hologram programozás (vagy isten akarata) arról szól, hogy a célt jelöli ki és az elemek arra indulva rendeződnek. Vagyis elméletileg minden úgy történik, ahogy történnie kell. Ám a gyakorlat azt mondja, hogy itt az ember a logikai alapú rációjával, aki tudja alakítani a "hogyant". Enélkül olyan, mintha át akarnál valakit húzni egy szurdokon, meghúzod a kötelet és ő ide-oda ütődik a falakon, de végül odaér. A szándék, hogy ott legyen teljesült, ám ha használod az eszedet, elkerülheted a sérüléseket, hogy ésszel csinálod, hogy a másik ne csapódjon a sziklákhoz.

Van erre még egy jó példám, a billiárd. Ha azt mondod, hogy ez isten akarata, akkor tök mindegy, hol lököd meg a fehér golyót és az a lökés után guruljon, ahova gurul. Ám ha használod az eszedet, aki kitalálja ugyanarra a "hogyant", akkor tudod irányítani a fehér golyó mozgását a lökés után. Ennek az az előnye, hogy nem máról a holnapra élsz, vagyis minden lökés nem egy új kihívás, hanem a parti válik a kihívássá, ami az által vált számodra elérhetővé, hogy tudod irányítani a fehér golyót.

A koronavírus járványnak lehet, hogy van egy fő üzenete, amit megint csak nem veszünk észre. Azért nem, mert mi csak a szavakból értünk. Ám ha ezek a jelek szavakká formálódnának, az lenne vele a probléma, hogy miért utasítgatnak minket, tudjuk mi azt nagyon jól. Minket senki ne utasítgasson, mert mi szívesen szívjuk magukba a benzingőzt, hisz az olajtermelők profitja a mi személyes ügyünk. Az, hogy egy 100 éves technológiát használunk és az autóink lényegében gőzgépek, senkit sem zavar. A benzinárak azért zavarnak, nem? De ez van, nincs mit tenni. Valóban nincs mit tenni vagy csak gyáva vagy tenni valamit? Félsz, hogy terrorista leszel, ha csak kinyitod a szád? De szerencsére demokrácia van, ahol mindenki szabadon elmondhatja véleményét... amíg rá nem rúgják az ajtót egy komment miatt.

De térjünk vissza a jelekre. Ez egy indiai város, ahol csak az idősek emlékeznek erre a látványra. Ez is a koronavírus miatt van.


Ez pedig Nepál fővárosa, ahol ezzel a látvánnyal egy ottani gyerek most találkozik először.


Újabb esély előtt állunk, hogy valami változzon. Ám akik változtathatnának, az ő kezükben van a hatalom és erősen érdekeltek abban, hogy minden a régi legyen, ahogy ti is érdekeltté vagytok téve a pénzrendszer miatt. Gondoljatok bele, akiken múlik a sorsotok, vagyis azok, akiknek otthon kellene meditálnia az energirendszerük felkészítése miatt a tudatszint váltásra, nem tudják ezt megtenni az alapjövedelem hiánya miatt, mert el kell menniük dolgozni. Közben mindent gépesítenek, a gyárakat, a pénztárosokat és az automatizáció tovább terjed, ám senki sem gondol az emberekre, mert akik fönn ülnek, erre nagy ívben szarnak. Majd a karhatalom megoldja, ha baj van és a karhatalom elsősorban a gazdagokat védi. Ez pont olyan, mintha megtiltanád az autóval behajtást a városba, de nem építenél ehhez parkolókat a véros szélén és megbüntetnéd azokat, akik leteszik a kocsit ahol tudják. Ki gondolkodik itt? Kinek a dolga a jövő felé tervezés? Kinek a dolga a "hogyan"?

Van itt még valami. Ugya mi csak a szavakból értünk. Mi van akkor, ha a világ ennél sokkal, de sokkal tágabb? Minden ember álmodik és még senkinek se jutott eszébe az, hogy ezek esetleg nem csak véletlenszerű képek, hanem magasabb dimenziós beszélgetések? Mi van akkor, ha a beszéd és az írás csak egy pici szelete a kommunikációs lehetőségeknek? Mi, az értelmes emberek, a teremtés csúcsai is csak bámuljuk a gabonaköröket, hogy nézd milyen szépek, miközben ezek olyan üzenetek is lehetnek, amiket fel sem tudunk fogni, mert nem írásokat olvasunk és ha azokat olvassuk sem történik semmi.
Végezetül egy olyan példa, ahol könnyen lehet, hogy egy rendkívüli teljesítmény tanúi vagyunk. A bolygó kollektív tudata üzen nekünk szavakban. Mi pedig mit látunk ebben? Jééé, de aranyos! Pedig az üzenet lehet, hogy egy utolsó figyelmeztetés az emberiségnek és a problémával csak egy holland srác foglalkozik, akit elkezdett zavarni, hogy több műanyag szemetet látott a tengerben a nyaralása során, mint halat. Hol vannak ilyenkor a gazdagok? Hol vannak azok, akiknek a kezükben van a lehetőség? Megmondom hol vannak. A minél nagyobb profit útján és ők a természetben nem a nagy értéket látják, hanem az erőforrásokat.

Akkor mondom, mi a tét. Szépen lezuhantok alsóbb világokba, ahol átélitek azt, milyen lesz a világ. Csak azok jöhetnek vissza, akik megértették. Sok olyan világ pusztult el a dimenziókorrekció, a valóságkorrekció, az idősík helyreállítás, az interdim korrekció, a valóság rekorrekció és a párhuzamos világok kezelése során, ahonnak az értékes embereket kimentettem és ők is csatlakoznak a mi kis társaságunkhoz. Ha senki nem hallgat rám, a bolygót így is meg lehet menteni. Elismerem, hogy nem szokványos és el is lehetett volna kerülni. Ám innentől az elkerülés már kiérdemlés kérdése.


Ez a weboldal egy mentőöv. Egy utolsó utáni esély. Ja, hogy nem a címlapon olvasod? Nem főműsoridőben látod a kedvenc TV csatornán? Bocs, nincs időm pénzt keresni és egy gazdag se gondolta eddig úgy, hogy erre érdemes lenne odafigyelni. Vagy ha úgy gondolja, hülyének néz, hogy mindenhez ingyen hozzáfér. Hülyének engem lehet nézni, mindenki joga a saját vélemény! Ám alsóbb világokból nem jön ide képeslap.