Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Ki fizet neked ezért?

Ezt a kérdést valaki olyan tette fel nekem egy emberen keresztül, aki elképzelni sem tudta, hogy valaki ilyesmit bevállal csak úgy. Mondjuk a világért. A pillanat varázsában tovább gondoltam a dolgot és egy kicsit megtréfáltam az illetőt. Azt válaszoltam, hogy "a szabadságharcosokat sehol sem fizetik, de övék a hatalom, ha győznek".

Persze ezzel tudtam, hogy újabb megpróbáltatások elé nézek, ám azt is, hogy jobb előbb túlesni rajta. Ezzel azt akarom mondani és ezt szeretném nyomatékosan leszögezni, hogy ebben a programban senki ne számítson arra, hogy minden az ölébe hullik csak úgy az egyéni céljai érdekében. Sőt! Komoly megpróbáltatásokra számítson.

Persze van egy paraméter, mégpedig a "lehetőségei és bevállalásai függvényében", ami lehetőséget ad arra, hogy valaki úgy vegyen ebben részt, hogy távol marad a megpróbáltatásoktól, ám ebben az esetben nem kerül olyasmi közelébe, aminek a felkészítésében a megpróbáltatások átvészelése szerepel. Képzeljétek el, hogy akció közben valaki elkezd pityeregni és haza akar menni. Vagy épp hat rajta az a mágia, amit mindenki bevet, ha csapat, csoport vagy több ember van ellene, ez pedig a viszály. Ellenem is bevetették, nem is egyszer és én is tettem ilyesmit.

A viszály védése amúgy egyszerű lenne, ha felkészült emberek kapják be. Egyszerűen nem kell vele foglalkozni és bízni kell önmagunkban és a többiekben. Ennek a mágiának a hatásmechanizmusa arra épül, hogy sérelmet keres az emberben és azt felnagyítja. Ha valaki nem felkészült, akkor átadja magát ennek, de láttam már olyat is, hogy eleinte ellenáll, ám idővel az legyűri. Sok ilyen mágia megfigyelésével sikerült tulajdonképp meg is ismernem az ellenfelet, hisz mindenki azzal támad, amivel szemben őt lehet legyőzni. Ez pedig mindenkire igaz. Ha megnézed, mivel támad az iszlám, erre történelmi példák vannak. Vedd elő a történelemkönyvet és azt fogod látni, hogy Európa mindig belső csatározásokba kezdett az előtt, mielőtt megindult volna egy ilyen támadás. Amikor pedig megindult, általában elakadt a magyarokon, akik mögött Európa kaotikus volt. Mire a törökök összeszedték magukat egy újabb támadásra, már lekéstek. Amerika mivel támad? Hatékony és precíz hadsereggel, ami technológiai fölényben van az ellenfeleivel szemben. A Földön nincs is olyan erő, ami szembe szállhatna vele, de csak a Földön. Persze összállhat vele szemben Kína és Oroszország, akik képesek kilőni a műholdjaikat és EMP-t robbantani a fejük fölött, szóval nem véletlen maradnak a seggükön. Erről amúgy egy vicc jut az eszembe, hogy "látogass el Amerikába, mielőtt Amerika látogat el hozzád!".

De visszatérve a témához ezek, akik megkaparintották a pénzrendszert, csak azoknak fizetnek, akiket iránytani tudnak. Akiket nem, azoktól megvonja. persze tettem lépéseket az ügy érdekében, ám én sem akarok mágikus EMP-t robbantani, mert nem célom egy globális káosz. Ezzel vissza lehet élni és vissza is élnek vele, ez olyan, mint amikor felelőtlen lények szállnak szembe felelős lényekkel, ilyenkor a másiknak sokkal nehezebb dolga van és csak lassan tud haladni. Ezért sem mondom azt, hogy mindenki számára azonnal itt a kánaán, csak azoknak, akik megérdemlik. A fidesz tevékenységét sokáig azzal igazolták, hogy elkurvult a magyar nép a hatalomrajutásuk előtt, ám én nem hiszek abban, hogy a hamis próbákhoz hasonló kényszerrel igazi eredményt lehet elérni. Nem beszélve arról, hogy a fidesz hatalomrajutása után is elkurvult a magyar nép, csak másképpen. Én pedig ezzel igazolom a fidesz végét előttük. Ha nincs meg egy népnek a gazdagság tradíciója, abból akár baj is lehet, lásd az orosz újgazdag réteget és ugyanez az elv vonatkozik kicsiben is. Ha megvan a kezemben a globális kormányzás, lezárom a bolygót és nagyon megnézem, kit engedek ki és be. Ám ugyanezt megkövetelem az idegenektől is, akik először levegőt nem kaptak a meglepődéstől, de majd hozzászoknak.

Természetesen a pakliban benne van, hogy nem találok elég megfelelő minőségű embert. Erre két megoldásom van az időnek ebben a pontjában. Az első megoldás az, amivel a korrupciót szüntetném meg pár hónap alatt, hogy az első három kivégzés után erősen megnőne ilyen értelemben a fegyelem. A második ennél is rosszabb, gyakorlatilag megemelem a forgatókönyvek kötöttségének fokát, ez az, amire egyszer azt mondtam, hogy ezt még a Star Trek borgkirálynője is megirigyelné. Ha ezt meglépném, sokan live zuhannának alsóbb világokba hirtelen úgy, hogy az ebben a világban feleslegessé vált testük szörnyű kínok között halálozna el. A szörnyű kínt itt az okozná, hogy belső konfliktusba kerülne a számára természetes (lopni a közpénzből) és a kötött forgatóköny (tilos lopni). Ezért mondtam, hogy nem feltétlenül a legmagasabb szint vagy legmélyebb tudatszint, vagy legmagasabb dimenzió legyen a cél, hanem a mindenki számára ideális, amit amúgy le is paramétereztem. Valamikor megérkezik, csak szar itt ülve és ezeket nézve kivárni. Ezért játékba indulok és játékba is hívom azokat, akik szintén így vannak ezzel.

Felejtsétek el ezt a behódolósdit, mert az én rendszerem ilyet nem ismer. Ja és még valami. Ha valaki segít nekem, úgy van beállítva, hogy "autokompenzációs eljárás" alá kerül, vagyis ilyen-olyan módokon viszonzom elkerülve azt, hogy bárki megjelenjen azzal a dumával, hogy "legyek neki hálás", lefordítva amikor itt a hatalom, akkor befolyást szerezzenek fölöttem. Amúgy lehet, hogy már rég itt a hatalom, csak egy olyan forgatókönyvet követek, aminek megértéshez nem elég az azonnali profitot akaró majomagy.

Óva intek mindenkit, aki a régi rend szerint gondolkodik, mert pont ennek a rendnek a szabályai miatt került a világunk ebbe a helyzetbe és nem gondolom, hogy az lenne rá a megoldás, hogy azt folytatnám. Azt azonban el kell fogadnom, hogy mindenki pénzből él, ám van különbség aközött, hogy fizetned kell a számláid és aközött, hogy luxusyachtot szeretnél nagy villával. De elérheted azt is, ha ezt nem rövid távú célként tűzöd ki magad elé és vállalod, hogy kiérdemled a magad erejéből. Ha pedig erre hosszabb távú célként tekintesz, akkor koncentrálhatsz az igazi feladataidra és tudom, hogy most sokan csalódtak. De inkább te csalódj most, mint én benned egy kicsit később, mert most még békében leléphetsz.

Szóval ki fizet nekem ezért? Én, majd amikor elértem a hosszú távú céljaimhoz, amit megelőzött 20 év bevétel nélküliség. Aminek azért meg van az a kijózanító hatása, hogy ne ájuljak el pár köcsög dollármillióitól, akik lehet, hogy ingyen nyomják. Vagy úgy szerezték, hogy kedvezett nekik a tőzsde és nem kellett érte semmit tenniük. Úgye átjött a szellemiség, ami lekoptatja a majmokat?