Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Kibulizott ország

Ez a természetes kiválasztódás, a gyenge elbukik. De ezt csak akkor hallani, ha igazolni akarják tetteiket. Amint megfordul a helyzet, már mindjárt nincs természetes kiválasztódás, csak a sírás és a vádözön. Érdekességek a rendszerváltás körül, hogyan, miért és hova jutottunk.

Mindenek előtt egy weboldal, ami ezzel foglalkozik. Szerzője megírta, regisztrálta a domaint és kitette. Ránéztem, azóta is ott van:
De van képi megvalósítása is, ami feldolgozza azt az időszakot, amit ma vadkapitalizmusnak nevezünk, tudjátok, amikor a közvagyon elvesztette közvagyon jellegét.Amikor ezt a videót kitettem egy már megszűnt youtube csatornámra, akkor ért az első spirituális támadás.


A háttében nem sok minden(ki) változott, csak a közvagyon vándorolt hozzájuk. A politika sosem arról szólt, hogy mit akar a nép, mert a kirakatemberek dolga a rendszer biztosítása. És ide jutottunk.


Azért érdekes lenne elolvasni ezt, ezt és megnézni ezt. Remélem okosabbak lettetek, bár a hatalmon lévők törekvése már az, hogy ne legyetek. Ha valaki kívülről nézne erre az egészre rá, lehet, hogy azt mondaná, egy országot tettek tönkre hazaáruló köztörvényes bűnözők, akik méltóságosdit játszanak.


"5000 milliárd hiányzik a banktulajdonosok zsebéből" (Csányi Sárnor)


Kívülről várod a megváltót? A politika törekvése nem az, hogy ti jólétben éljetek, hanem az, hogy nincstelenek legyetek és az egyetlen reményetek ők legyenek. Ez nem más, mint az új középkor! Minél később esik ez neked le, annál jobban fog fájni a változás, amikor az ország újra kezdi azt, aminek már többször nekikezdett.

Hogy mi várható?

Hogy milyen életet éltél, attól függ, hogy a Hajón vagy-e vagy sem.
Ez attól teljesen független, amit az ájtatos manók mantráznak, hogy különben elkárhozol.