Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Magasabb dimenziós problémamegoldás

És itt a magasabbat kihangsúlyoznám.

Képzeljetek el egy olyan anomáliát, ami holografikus frekvenciák összerezonálásával keletkezett. Két olyan világ keveredett össze, aminek egyike egy sima játékprogram, a másik viszont maga a valóság.


A játékprogramban a játék egy olyan Földön játszódik, amit az igazi Földről mintáztak. Ám a valóság része egy eredetileg szellemi lény, akiben megnyílt a fizikai sík (vagyis a holografikus tartomány) és ahhoz, hogy fel tudja venni a játékállást, önmagában evolúcióval kellett a nulláról ide fejlődnie.
A Földön kaotikus helyzet alakult ki, ám nem minden valóságban. Volt pár olyan, amelyiknek egész jól sikerült olyan világot huzamosabban működtetnie, ami körbevette azt a holografikus tartományt, amit a benne lévők a játéknak és a határainak érzékelnek. Míg a játékot teljesen felvette a valóság, a valóságnak azonban szüksége volt egy rendszerre, ami ezt az egészet körbeveszi.


A magasabb dimenzió itt azt jelenti, hogy van valaki, aki arra képes, hogy önmagába foglalja az egész problémakört, majd azt önmagában rendezze. Itt egy kicsit szétválik a megértés tüze az olvasókban, de van, aki teljesen érti.

A dolog úgy rendeződik, hogy a problémából mindenki felébred. Lesz, ahol csak egy rossz álomból, lesz ahol akkor esik le, hogy milyen játék is ez, amikor meglátják a vetítőt, lesz ahol holomoziban ébrednek és lesz, ahol fogalmam sincs, mert nem minden létforma humanoid. De a vezérlő elv ugyanaz. Jéééé, ez egy játék volt!

Jómagam úgy neveztem el, hogy "Minden idők legjobb holojátéka". Technikailag a Médiahajó üzemelteti, amiről nem sokat mondhatok.