Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Második valóság

Ez egy sejtés, ami eltérő területeken szerzett információk logikai kapcsolatával született.

Az emberiség mintha a terjeszkedésre lenne programozva. Azt feltételezve, hogy a körülöttünk lévő világ üres.

A sarki fény nem föntről jön, hanem lentről. A Földnek belül olyan átjárója van, amit magasabb dimenzós lények használnak a világok közötti átjárásra.

Tapasztalataim szerint az ilyen lények a "megtehetem, megteszem" elv alapján gondolkodnak, azaz nincsenek hatástanulmányaik, sem etikai aggályaik.

A magasabb dimenzió 3D-ben nézve nem csak a térben, hanem az időben történő utazásokra is képes.

Következtetés: lehet, hogy ezeknek a lényeknek nem is szabadna itt lenniük

Az állítás elsőre nagyon meredek. Ezért nevezem csak egy sejtésnek, ami további vizsgálatokra vár. Ha ugyanis itt beavatkozás történik az időbe, akkor könnyen lehet, hogy a mai emberiség annak a galaktikus birodalmat kiépítő fajnak az őse, akikről mint rég letűnt fajról lehet olvasni az ezoterikus könyvekben. A megértéshez extrém rugalmasnak kell lenni az időben és el kell rugaszkodni néhány tudományos törvénytől.

A második valóság kifejezést egy TV műsorban hallottam egy olyan embertől, akik az idegenekkel történő találkozását mesélte el és ez a kifejezés az idegentől hangzott el.

A második valóság kifejezés utalhat az ÉlményParkra is, ám itt többszörös paradoxonról beszélhetünk, amit a 3D idővonala hoz létre. Hisz ha én tegnap alkottam meg és a folyamatos idővonalon tartózkodom, akkor ez az idővonal akár komolyan is megnyúlhat a múlt-jövő felé, aminek egy adott pontjából rátekintve nagyon nehéz lehet elhinni, hogy én ezt tegnap alkottam. Ezért nem tud ezzel foglalkozni akárki, mert ehhez olyan agy is kell, nem csak a tudás.

Mindenesetre amikor lezárom az ÉlményPark határait (lefordítva indul az ÉlményPark, ami maga élesíti ezeket a határokat), én úgy fogom ezt fel, hogy már eleve itt van egy csomó ügyfél, ezzel lezárva egy olyan témát, ami végnélküli vitákat eredményezne a jogos és jogszerűtlen átlépésekről.