Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Megfelelés

Minden frázis üres, amíg meg nem érsz arra, hogy megértsd. Az ember fejlődési szakaszokon megy át, ami egy normális világban úgy néz ki, hogy minél becsületesebb vagy, amihez hozzá jön a tapasztalat, a tanulás, a szorgalom, a tehetség, akkor felfelé jutsz a ranglétrán. Na ezt tette tönkre az idegen beavatkozás, ahol az előrejutáshoz elég a seggnyalás. Ha önmagadra nézel, mi az egyetlen dolog, ami miatt előre akarsz jutni egy ilyen világban? Meg akarsz ezeknek felelni? A frázis szerint önmagadnak felelj meg.

Igen ám, de ha nem vagy olyan minőségi szinten, illetve nem vagy még olyan minőségi szinten, akkor az önmagadnak megfelelés lehet, hogy nem túl jó ötlet.

Ha önmagamnak szeretnék megfelelni, akkor ebben a világban számomra nincs hely. A megoldás az, hogy létrehozok magamnak ilyet. Ám ha létrehoztam, akkor a környezetet is hozzá kell igazítanom. A környezet jelenlegi álláspontja azt a nézetet vallja, hogy csak akkor vagy valaki, ha sok pénzed van. Ha a politikai hatalom birtokosai kezében nem lenne politikai hatalom, akkor bűnszervezet lennének. És ez gyakorlatilag minden hatalomra igaz. Én pedig nem akarok bűnözőknek megfelelni akkor sem, ha mondjuk kormánypártnak nevezik magukat és erről papírjuk is van.

Ha önmagamnak szeretnék megfelelni, akkor nem törődhetek bele abba, amit magam körül látok. Ha az ember az "egy valóságban" él, nagyon sok dolgot nem érthet meg, ami a magasabb dimenzióhoz köthető. Még régebben írtam egyszer, hogy ha az ember a halála pillanatában megfelezi az időt és elképzeli a múltjának egy pillanatát, képes lehet visszautazni az időben arra a pontra és újrajátszhatja a szerepét. Ha ezt tágabb értelemben nézem, már nem csak egy életről beszélünk. Azaz lehetséges az, főleg a tudatszint váltással járó emelkedés során, hogy az ember korrigálhassa a saját életét. Nemrég csináltam egy meditációt, amiben ráéreztem a többi valóságbeli önmagamra és arra jutottam, ha mondjuk egy sikeres cégvezető lennék, azt elcserélném a felemelkedett énemre, vagyis arra, amit ebben a valóságban élek.

Most már képes vagyok szimulációkat nyitni az elmémmel, amiben le tudom játszani a variációkat. Meg tudok mindenkit ismerni még a találkozás előtt úgy, hogy ezzel egyben el is tudom kerülni azt a találkozást. Ne értsetek félre, boldog gyerekkorom volt, normális szülőkkel. Ám amikor a segítő lények által hozzám küldött emberek minőségét nézem, nem csoda, hogy kiépítettem egy személyes kapcsolat protokollt, mert inkább vagyok egyedül, mint erre alkalmatlan emberekkl körülvéve. Ezeknek a lényeknek a fő célja bebikázni a szívemet és ezt ők olyan fontosnak tartják, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják, amiket mondok. Mert olyanokat mondok, hogy "XD műveletben veszek részt, aminek nagyon nem tenne jót, ha elkezdenék hisztizni egy őszibarack miatt", ahogy ők elvárnák az érzelmek kifejeződését. Rá kellett jönnöm, hogy ezek a felsőbbrendű(nek magukat nevező) idegenek sem mások a szememben, mint ugyanolyan majmok, mint akiket rám küldenek. A legutóbbi ilyen ember az utcán találkozáskor közölte, hogy összebalhézott egy közeli kisbolt tulajával és ki fogja rabolni a boltot. Mindezt egy olyan XD művelet közben, ahol ő elvileg az idegenek diplomáciai képviseletében jelenik meg. Azoknak az idegeneknek a képviseletében, akik itt beavatkoznak és el akarják hozni nekünk a Fényt. Ha jobban megismeritek őket, ki fog derülni, hogy bármi, amit mondasz és az nekik nem tetszik, az lényegtelen, mert ők úgyis tudják és belőled ilyenkor az ellenséges megszálló beszél ki. Olyan érzésem van velük kapcsolatban, amilyen érzések a hittérítők társaságának éri az embert és ezek előtt borul le a fél világ. Akik majd csak később kezdenek azért imádkozni, amiért a mában lehülyéznek.

Ha tehát a jövőből jössz vissza és jelenbe, ahol kisember vagy, hogyan változtatsz a dolgokon? Mert kell hozzá egy spirituális platform, aminek hiányában csak az ő platformjukat tudod használni. Akik fölött olyan lények vannak, akiknek végülis mindegy, hogy 20 évvel előbb vagy később van megkötve a kezed. Amúgy az ilyen jövőből érkezés sem egyszerű dolog, mert a jelenbeli énedet hozzá kell hangolni az új helyzethez, ami számára nem a valóság, hanem csak egy fikció. Ha a jelen énednek az értékrendje nélkülözi a jövő tapasztalatát, akkor másoknak akar megfelelni, akiket menőnek lát. Igen ám, de azt, hogy ki a menő a média könnyen tudja befolyásolni és akinek a média a kezében van, olyan befolyást gyakorol rád, amit természetesnek veszel. Ilyen például a divat is, aminek amúgy csak egy célja van, az állandó profit biztosítása a divatcégeknek és azok beszállítóinak. Hisz nem fogod felvenni azokat a ruháidat, amik kimentek a divatból és újakat kell venned, hogy megfelelj a menőség elvárásainak.

Egy ilyen szimulációban megtanultam tökéletesen angolul, megtanultam a viselkedési- és illemszabályokat, mindent, ami ahhoz szükséges, hogy megfeleljek az elit elvárásainak. Közben föntről figyeltem. Akkor is csak egy kelet-európai suttyó voltam, ha emberi minőségben jóval felülmúltam őket és az egész bandából csak két ember volt, akik azok is voltak, nem csak annak látszottak. Ennek a világnak tisztítótűzre van szüksége és nem csak ennek, hanem a többi bolygónak is, mert kinn se jobb a helyzet. Ha eljutsz egy minőségi szintre és azt látod, hogy az elitbe jutáshoz azt jócskán csökkentened kellene, nehéz lesz érveket találni arra, hogy miért is kellene neked oda jutnod. Ám ha nem jutsz oda, olyanok fogják meghatározni az emberiség sorsát, akiknél te jóval kompetensebb vagy, ám nem engednek oda.

A jelenlegi stratégiájuk az, hogy megfogják az ébredőket. Azaz amikor még nem tudod ki vagy, ki lehetnél, ajánlatot tesznek neked. Jó fizetésért egy jó helyre kerülsz és sosem jutsz annál tovább, mert a rendszerük része lettél és innentől az ébredésed energiáit is magukhoz irányítják. Ha ebből ki akarsz lépni, elveszted a létbiztonságodat úgy, hogy rossz esetben felkerülsz egy olyan listára, hogy ez után senki sem fog felvenni. Ha nem fogadod el az ajánlatukat, a perofériára kerülsz, ahol találkozhatsz azokkal a segítőkkel, akik számára a szegénység a menő, amiben az a durva, hogy ők fogják megakadályozni a pénzhez jutásodat, mert a pénz megváltoztatja az embert és te így vagy nekik jó. Gyakorlatilag olyan, mintha leosztották volna fönn is maguknak ezeket a szerepeket és jól meg is vannak egymással. Amikor a bankok elkezdték Magyarországot megfejni és adósrabszolgaságba taszítani, az azoknak a lényeknek tökéletesen megfelelt, akik ez után megjelentek itt segítőként egy olyan földi mennyország ígéretével, ahol azt vallják, csak szegénységben lehet az ember boldog. A fátyolos szemű, angyalkás ezós körök 80-90%-a ezekkel áll kapcsolatban úgy, hogy majd csak később döbbennek erre rá. Amikor a pénzért imádkoznak, az meg is érkezik, ám a globális spirituális maffia már viszi is el a saját embereikhez, ezek meg tapsikolnak, hogy "de jó, most már magyar kezekbe kerül", miközben ezek a magyar kezek ugyanúgy részei a globális hálózatnak.

Amikor a megoldást ingyen hozzáférhetővé teszem, ők mondják elsőre azt, hogy ami ingyen van, az gyanús. Amit hiszel, neked az van. Ezért nekem ez után ki kellett dolgoznom az alapverziót, ami ingyen van és az emelt szintű szolgáltatást, ami nincs ingyen, hogy a világ a hitüket úgy tükrözze vissza, hogy közben biztosítva legyen az ingyenes hozzáférés. Hisz erre alapvetően azoknak van szüksége, akiket a perifériára szorítottak, vagyis nincs pénzük erre, nem? Sok kritika ért engem, hogy lemajmozom az embereket és ez milyen sértő, de arra egyik se gondol, hogy talán nem ok nélkül.

Szóval kinek akarsz megfelelni? Akinek meg akarsz felelni, ő is meg akar neked felelni? Mert ha nem, akkor rossz irányba mész. Az ezzel kapcsolatos tanácsom az, keress magadnak egy olyan értékrenddel rendelkező bálványt, akit imádhatsz addig, amíg be nem nő a fejed lágya, amikor a felelősséget az ő válláról a sajátodra helyezheted. Olyat, aki ez után el is enged téged, ugyanis ilyenkor neki adod a hatalmad.

- Milyen isten vagy te?
- Aki megválogatja híveit.
- Nincs egy híved sem.
- Tehát egy jó isten vagyok.

Elismerem, hogy a birkalétből ébredés nem könnyű, ami után sokan inkább birkák akarnak lenni. A birkákat ugyanis ellátják, gondoskodnak róluk és meg is védik őket a farkasoktól. Ha pedig már nincs itt egy farkas sem, ki kell találni őket, hogy normális birkák lehessetek, akik megfelelnek a normális birkaság elvárásainak. A felemelkedés egyik problémája az, hogy a változatlan külvilág miatt mindenki visszavetíti magának a problémáit és azt a szart, amiket az emelkedéssel magatok mögött hagytatok. Amit hiszel, neked az van. Először azt csináltam, hogy beültem a helyükre, ám amikor emiatt én lettem a gonosz, gonoszságból kitaláltam a holo szórakoztatást és azóta bizonyos dimenziószint fölött rajtatok röhögnek, én meg jegyet szedek rá. Felétek az a szlogenem, hogy maradjatok továbbra is olyan hülyék, mint voltatok és akkor dübörög az Üzlet!