Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Mennyire könnyű manipulálni az emberiséget?

Nagyon könnyű.

Mondom mi történt.

Megjelentek itt, először azokkal kerültek kapcsolatba, akik természetüknél fogva nyitottak voltak a másság elfogadására. Megszállták őket, majd lejáratták a liberalizmust. Közben kiválasztották azokat az embereket, akik majd felbukkannak, mint megmentők, akik utat mutatnak az embereknek a liberális fertő bugyrából és átvették a hatalmat.

Gyakorlatilag a demokráciát használták fel a hatalom megszerzésére, hogy aztán elhozzanak egy olyan középkort, ami még a szabadság csíráját is eltapossa. Ennek vagyunk pont a közepén. A liberalizmus lejáratva, a hatalom megszerezve. Nem fogom elmondani, mi lett volna még, mert már nem fog megvalósulni.

Az embereket nagyon könnyű manipulálni. Pláne egy ilyen megszállás alatt. Ha eléred, hogy az emberek csak önmagukkal törődjenek, majd létbizonytalanságot hozol létre, amiben tőled függ a létbiztonság, akkor csak ki kell várnod, hogy ehhez mindenki hozzászokjon, mert ha hozzászoktak, akkor is elfogadják a helyzetet, ha amúgy ellenzik.

Ha elmondanám, mi zajlik itt valójában, arra az lenne a reakció, hogy őrült összeesküvéselmélet, amire nincs bizonyíték. Persze, hogy nincs, mert ezt csak úgy lehet bizonyítani, ha kivárod, amíg megtörténik. Ám ha már megtörtént, semmit sem tehetsz.

Azért nehéz ez ellen az összefogás, mert akiknek még a kezében vannak az ehhez szükséges erőforrások, azoknak olyanokkal kellene összefognia, akiket már lekaraktergyilkoltak, vagy más módon juttatták a perifériára. Van még egy lehetőség, én ezt játszottam meg. Ám ehhez különleges személyes hatalmat kell fejleszteni, ami szintén nem könnyű olyan spirituális környezetben, ahol a beavatásokat simán ellopják. Ezzel a különleges személyes hatalommal kell fellépni, ahol az első szembejövő ellenség azok lesznek, akik amúgy az összefogásban a partnereim lehetnének.

Amikor kikapcsolják a rációdat, azt belső nézetben nagyon nehéz észrevenni. Ilyenkor felveszi az ember a kollektív központ, vagyis a főnök személyiségvonásait, aki nem tűr ellentmondást. Ez megfigyelhető volt a magyar ellenzéken, illetve az ilyen blogok kommentjeiben és senki sem vette észre, hogy olyanokká váltak, mint akikkel szemben fellépnek. Ez az erő bolygóról bolygóra halad a szakrális csatornán, ahol mindenki fölött befolyást szerez, mert isten ellen senki sem lép fel. De ez nem isten, csak azt a csatornát használja.

A Földön a vallások leborulásra, térdepelésre és szolgaságra nevelnek. Azért nehéz ellene tenni, mert az ember rövid életű és nehezen képes felfogni a hosszabb időléptékű gondolkodást. Amikor azt mondom, hogy a 3D idővonalon ez már évszázadok óta zajlik, te ezt fogod a természetes állapotnak látni, hisz ebbe születtél bele. Mint ahogy egy 20 éve született magyar ember is 10 éve csak Orbán Viktort látja és egy 10 évvel ezelőtt született nyugat-európai számára is természetes, hogy ennyi arab, meg fekete él közöttük.

Ha ez a világjárvány nem durvul be és kezdenek el hullani az emberek, csak olyasvalaki tud foglalkozni az emberiség problémáival, akihez képest Hitler egy szőke kislány lesz rózsaszín masnival a hajában. Hitler azért lett ilyen gonosz, mert veszített és az utókor nem tanulja az okokat, még az én youtube csatornámról is lecenzurázták.

https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=benjamin+freedman+besz%C3%A9de&ie=utf-8&oe=utf-8

Persze nem azonnal, egy ideig még kinn volt először szabadon, aztán a következő korlátozással: "Még olyankor is hiszünk a szabad véleménynyilvánítás elvében, ha az elhangzó vélemény népszerűtlen vagy egyes megtekintők számára esetlegesen sértő. A YouTube azonban nem tűri a gyűlöletkeltést, sem pedig az erőszakot népszerűsítő vagy arra buzdító tartalmakat. Egyes esetekben azok a megjelölt videók, amelyek nem sértik egyértelműen a Közösségi irányelveket, tartalmuk azonban esetlegesen ellentmondásos vagy sértő, továbbra is elérhetők maradhatnak, de csak egyes funkciók letiltása mellett." A képre kattintva nem Hitlert kívánom népszerűsíteni, hanem arra rávilágítani, mi vár rám, ha veszítek.

Ugyanis ha valaki egy szabad, tisztességes és demokratikus világban szeretne élni, lassan nem marad más megoldás.