Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Rasszok

Azaz a 3D-be máshonnan vetülő emberek. Ha valaki rasszista, akkor gyakorlatilag a rendszer helyreállításnak híve, ami mögé a helyzet meg nem értéséből fakadó ideológiákat gyártottak. Ugyanis a 3D-be eltérő pontokból vetülő dimenziónális anomáliát például a kevredés okozza.

De tudom, általánosságban ezt az emberek hogy értik, mert én is így értettem, mielőtt megértettem a helyzetet. Most, hogy megértettem sem vagyok fasiszta, de akik nekem mondjuk kárt akarnak okozni, ezt könnyen elhitethetik az emberekkel. Itt van egy komoly probléma, aminek felszámolása az emberi fejlettségbe ütköző kérdés, hisz egy fejlett ember nem öl meg másokat azért, mert más a bőrszínük.

Azaz a megoldásnak igazodnia kell ehhez a helyzethez. Mert tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha ilyen módon választanánk szét az amonália miatt összefrekventálódott világokat, ám itt ezt az egyszerűséget fasizmusnak hívják. A fasizmus mögött pedig vállalhatatlan ideológia van egy fejlett ember számára, már pedig ezeket a problémákat nem oldhatja meg más. Amikor a világban erősödik a nacionalizmus, az a rendeződés egy természetes folyamata, ezért döntöttem még idejekorán arról, hogy ezt a világot leválasztom és új forrsávilágként indítom el egy másik idővonalon.

Ezt úgy kell érteni, hogy ezek a leválasztások sorzatosan történnek, azaz nem az van, hogy kijelölünk egy időpontot, hanem ilyen időpontok már több százszor megtörténtek és annak, aki ezt a földről intézi, az utolsóval kell távoznia. Ez a távozás sem úgy történik, hogy kinyílik egy ajtó, hanem észre sem veszed. Az ez utáni utómunkák sokatok feladatait jelentik, mindenki a maga szintjén a lehetőségei és bevállalásai függvényében.

A nehézség az én jelen feladatvégzési szintemen az, hogy új isteni szinten kell létrehoznom a Fehér Ember Egét úgy, hogy emellett ennek a keveredő világnak is kell egy isteni szintű világ, amit az ÉlményParkon belül oldottam meg. Ez azért nagy nehézség, mert ezzel a.) vagy el kell szakadnom attól, hogy mindig csak egy állandó külvilág vegyen körbe, hisz ebben az esetben utaznom kell a világok között b.) meg kell bíznom valakiben, aki a másikban maradva elvégzi ezt ugyanabban a szellemben és minsőgben, ahogy én tenném c.) változtatnom kell a jelen feladatvégzési szintemen.

A feladatvégzést megnehezíti az, hogy állandó vádak érkeznek a maguk hatalmát védő lények részéről, amire olyan szerencsétlenül reagálnak az állítólagos isteni szintek (még nem bizonyosodott be, hogy jogszerűen vannak ott), hogy magát a teljes műveletet kénytelen leszek egy igen magas dimenziónak a 3D-s szimulációjába helyezni. Az állandósuló megszállások sem kedveznek ennek olyan értelemben, hogy a megszállók, akiknek dolga lenne a helyzet rendezése, alig értenek ebből valamit és ami áramlik róluk, attól hülyülnek be és el az emberek.

Egyszerűen tarthatatlan az a helyzet tovább, hogy ők vannak felül és olyan dolgokba pofáznak bele föntről, aminek csak a töredékét értik. Ez viszont egy olyan nem kívánt helyzetet eredményez, hogy most meg olyan emberek lennének felül, akik szintén nem értenek semmit az égi szintekből és a probléma megmaradna, csak fordítva. Ráadásul a feladatvégzési pozíciókat sem értik se itt, se ott. Ahol a főnök a leggazdagabb és neki kell a vezetőnek lenni, ott nincs se idő, se kapacitás ezekkel a dolgokkal foglalkozni, mert akkor más dolgokkal kell foglalkozni. Amikor én azt mondom, hogy X lássa el a vezetői feladatokat, abban mindenki azt fogja érteni, hogy X a főnök. De X nem a főnök, ő csak a külvilágban lát el egy szerepet. Olyanoknak kellene megérteni ezt, akik még azt sem értik, hogy egy magasabb rangú lénynek miért kell dolgoznia.

Azért, mert ezeket rajtuk kívül senki más nem lenne képes megoldani. Ám attól, hogy dolgozik, még nem rabszolga és nem azok az urai, akik kinn pózolnak vagyonokkal a trónjaikon. A fejlett ember érti ezt és itt jön a döbbenet, amikor kiderül, hogy a fejünk felett alig valaki. Amikor én erőszintre megyek, azt nem azért teszem, hogy akkor most innentől kezdve én vagyok a világ ura, mert ha ez így lenne, már rég én lennék a világ ura. Most úgy magyarázom ezt, hogy megértsék, hogy én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa és ezeket a feladatokat nem bízom másra, mert én értek ennek a programozásához. Ettől még nevezhetek ki ügyvezetőket, de a főnök akkor is én vagyok, ha egy panellakásban ülök, mert itt dolgozom már 20 éve home office-ban.

Tudom, hogy sokan hagytak el azért, mert majmozom az embereket, de ennek oka az, hogy őszinte típus vagyok és tényleg így látom már a helyzetet. Olyanok álta, lerasszistázva, akik még azt sem tudják, mi az a rassz.