Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Szakterületek

Érdek, érzés, vágy, gondolat. Ne hamarkodd el, hisz a gondolathoz például idő kell. Azoknak szól, akik bekapcsolódnának az elméjükkel a rendszerhelyreállító programba. Az elméd azonnal is beindulhat rá, ám akár évek is eltelhetnek, mire a későbbieket össze tudod kapcsolni a jelennel. Akkor vagy a helyes úton, ha a felsoroltakból mind a négy egyszerre jelen van.

Kezdjük a felkészülési programmal.

Több ilyet itt találsz

Munkátokat speciális dinamikus forgatókönyvek segítik, amik reagálnak a változásokra és tartják a célt. A szakterületek a következők:


Föld Program
A Föld nem csak egy valóságban létezik és vannak olyanok, ahol nincs jelen az emberiség. Feladat a valóságok összehangolása és az anomáliák megszüntetése, valamint diplomácia a nem emberi valóságok lakói felé.

Emberiség Program
Az emberiség nem csak a földi emberiséget jelenti, ám a földi emberiség rendelkezik logikai alapú rációval. Feladat valamilyen közös értelmezési és kommunikációs platform kidolgozása, majd oktatása és a később felmerülő ügyek menedzselése.

Idővonal helyreállítás
Jelenleg is zajlik egy olyan konfliktus, amiben a szemben álló felek olyan technológiákat vetnek be, melyek töréseket és hurkokat idéznek elő az idővonalon. Ez a magasabb dimenziók felé komoly problémákat okoz, ami érinti az embereket is, akiknek ilyen tudati kapcsolatai vannak.

Valóság helyreállítás
Rengeteg olyan valóság nyílik, amik teljesen megegyeznek egymással, ám az idő miatt lassan elkezdenek különbözni és eltávolodni egymástól. Itt a cél az, hogy belső kapcsolatot hozzatok létre minden ilyen valóságban lévő önmagatokkal és kövessétek a helyreállítási forgatókönyvet, amik révén sikerül újraegyesülni, vagy a valóságok önálló útra lépnek, vagy megszűnnek.

Álom helyreállítás
Az anomália miatt az álomtartományok, más néven spirituális valóságok megfertőződtek egymáshoz nem való álmokkal, amik kitisztítása megszünteti azt a zavart, amit létrehoztak. Ilyenek például a háború teljesen békés világokban és az érdek a feltétel nélküliség szeretetében, aminek egyik tünete az itt beavatkozó fajok (segítők) viselkedésének megváltozása.

Hologram program
A fizikai sík és az ahhoz köthető álomtartományok technikai stabilitásának biztosítása. Itt elengedhetetlen a vallásmentes megközelítés, amit minden bizonnyal sok kísértés ér olyan szférák felől, melyek erős kapcsolatban állnak a területtel.

Földönkívüli diplomácia
Vigyázat, azonos fogalmak alatt a felek akár egészen mást érthetnek és ebbe beletartozik a tárgyalás is, mely főképp a gondolatchat platformján zajlik. Az empátia és a magas intelligencia elengedhetetlen a feladat (és a Föld) függetlenségének biztosítása mellett, hisz a feladat a többi területen dolgozók tevékenységének igazolása és szükség esetén a kommunikációja.

Angyaldiplomácia
Elsősorban nagy türelemmel rendelkező, a rakoncátlan kisgyerekek kezelésében nagy tapasztalattal bíró, vagy ahhoz ösztönös tehetséggel álló emberek világa. Itt a feladat az igények értelmezése, majd továbbítása a többi terület felé, hogy a Lélek megnyugodjon.

Gyógyítás Program
A különböző szférákban és síkokon működő gyógyítók ellátása a megfelelő beavatásokkal és technikákkal, illetve energiákkal. Emellett új eljárások felügyelete és biztosítása is, hogy azok a megfelelő kezekben a megfelelő helyre és időbe jussanak.

Oktatás Program
Ahol nem megfelelő a végeztt munka hatékonysága a dolgok nem ismerete miatt, ott a megfelelő tanítások odaszervezése és lebonyolítása. Félreértés ne essék, itt nem kell mindent tudni, egy dolgot kell tudni, ami inkább szervezőmunka és koordináció.

Kalandszervezés
Az anomália okozta események átrendezése, újraszervezése, módosítása a kívánc céloknak megfelelően. Szoros kapcsolatban a többi szakterülettel.

Beavatkozás korrekció
Vagyis beavatkozás a beavatkozásba az ezzel foglalkozó forgatókönyvek menedzselésével. Valamint a csak megfigyelést végző lények bevonása a helyreállításba, ami inkább hasonlít egyfajta bonyolult diplomáciai tevékenységhez.

+ ha valakinél felmerülne egy olyan terület, ami nincs a listán. Ez három szintű ellenőrzési rendszeren fut át mielőtt élesbe fordulna és te azonnal a Kutatás-Fejlesztéshez kerülsz.

A feladatba kerülés szempontjai: alkamasság - képesség - kompetencia - szabad akarat oda és vissza.

A Szerencse és a Véletlen legyen Veletek!