Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Szervezett zaklatás

Ez egy olyan célirányos és meglehetősen gusztustalan művelet, aminek célja a célpont megzavarása, szétesése, miközben a célpont elfelejti, ha meg akarnák ölni, már megölték volna.

Srácok, ha ennyi időtök van! Kivédése annyi, hogy nem kell foglalkozni vele. Követnek? Kövessenek. Lehallgatnak? Kit nem? Te vetted a mobiltelefonodat, aminél jobb megfigyelő eszközre nincs is szükség. Én eleve, azaz már a kezdetektől úgy intézek minden kommunikációt, hogy biztosan lehallgatnak és figyelik az e-mailjeimet. Aki tudja mivel foglalkozom, csak egy hülye feltételezné ebben a világban azt, hogy majd tiszteletben fogják tartani a személyiségi jogaimat.

- Figyelünk téged,
- Figyeljetek.

Volt, hogy megéreztem a megfigyelő csapat jelenlétét. A megfigyelő csapatok célja nem a zaklatás, hanem ennek épp ellenkezője, azaz nem az a céljuk, hogy észrevegyem őket. Nem is vettem őket észre egyszer sem. Persze kicsit beárnyékolja ennek sikerét, hogy a figyelmem tényleg csak a minimális szinten szokott a külvilágra kiterjedni, hogy maradjak a járdán, meg álljak meg a pirosnál. Persze állandóan fejlesztem ezeket, de volt idő, ha meztelenül jött volna szembe bármelyik ismerősöm az utcán sem vettem volna észre. Tudjátok mégis miből jöttem rá? Rám gondoltak és szörnyen unatkoztak. Volt, hogy napokig nem jöttem elő, akkor is csak ide a boltba és vissza. Így a koronavírus karantén után már érthetőbb, képzeld el, hogy valakik napokig figyelnek téged az utcán és te - mivel ugye meditálsz - napokig nem jössz ki oda.

- Meg fogunk ölni.
- Annyi időm még van az életemből, hogy rendeljek egy pizzát?

Aki képben van a párhuzamos világok természetét illetően, nincs oka félni a haláltól. A helyzet innentől paradox, mert ha nem félsz, akkor sokkal nehezebben is kerülsz olyan élethelyzetbe, amitől félned kellene. Mindez fordítva is igaz, tehát akik a zaklatásodba kezdenek, minden bizonnyal jól tudják ezt. Így működik a hologram, így működik a világ. Interakcióban van a szándékaiddal, gondolataiddal, a félelmeiddel, hisz ha ez egy játékprogram, akkor annak vezérléséről beszélünk a játékszinten. Az admin szint már más, ott az elméddel tudatosan intézed és a varázslás is szintén tudatos dolog. De ha nincs itt egy bolygónyi varázsló, akik ezt túlélték, annak csak egy magyarázata lehet. Hogy azoknak is nagy erejük van, akik nem is tudnak ezekről.

- Ha nem azt teszed, amit mondunk, kinyírjuk még a facebook ismerőseidet is.
- ...

Van egy szint, ami alatt viszont már szakmai segítséget kell igénybe venned. Egyszer, még amikor fenn voltam a facebookon jött egy információ, hogy valakit megfenyegettek a facebook ismerőseivel és én is pont egy ilyen simerős voltam. Olyan csapást mértem rájuk, hogy még azok is nagy vagyonvesztést szenvedtek, akik annak a szervezetnek a csúcsán voltak. A fenyegetőket meg egyszerűen kinyírtam. Úgy, hogy még az előtt, hogy mindezek megtörténtek volna és tudomást szereztek volna rólam. Ilyenkor véletlen baleset történik, félrenyelés, lelövik őket, ki tudja. Nem kéne olyanokra támadni, akik operációs rendszer szintű mágiát programokat írnak. Készítettem amúgy egy szervezett zaklatással szembeni célappot is, amit automatára állítva el is indítottam, hisz ha egy isteni szintű világot akarok, hívjuk földi mennynek, abba ezek nem férnek bele. Tehát hivatalból megindítottam az eljárást, mert tudtam egyszer ki leszek, minek azt megvárni.

Van azonban egy másik eset, amikor az illető megérdemli, hogy ilyesmi történik vele, csak az emberek szeretik elfelejteni, ha valaminek ők az okai. Mivel bizonyos viselkedési- és jelleminták szétáradnak az emberekre, ha annak kibocsátója túl magasra van beavatva, van egy tippem, de mivel ez csak egy sejtés, nem árulom el. Ez akkor probléma, ha olyanokra ragad, akik más kultúrkörbe valók, akiknél nem alakult ki ennek kultúrája és ezek szinte kivétel nélkül primitívek mások szemeiben. Még akkor is, ha fejlettebbnek látják magukat és akkor is, ha amúgy jót akarnak. Akit amúgy ilyesmi érne, hogy zaklatják és biztos abban, hogy ő a jófiú, érdekes lenne kipróbálnia valamit, amibe már integrálva vannak az ilyen megoldások.