Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Ugyanaz a világ

A segítőkkel történő kommunikációnak van egy nagy problémája, azon túl, hogy azonos fogalmak alatt a felek sokszor mást értenek. Ez pedig az, hogy nem ismerik egymás látószögét. Így hiába mondanak igazat egymásnak, a másik azt teljesen félreértheti.

Nekem, aki ma a tudati utazások szakértője vagyok, 3 évembe telt, mire rájöttem, hogy tudati utazásokat hajtok végre. Három évbe! Amit később korrigálnom kellett, hisz én abban a hiszemben voltam, hogy ez ugyanaz a világ, mert a változatlan külvilág vett körbe.

Magasabb dimenziók felől a minket körbevevő világ csak egy díszlet. Volt egy igen jó sorozat, a Csillagközi Romboló, amiben volt egy jelenet, amikor az emberi alakot öltött cylon magyarázza ugyanezt. Hogy amíg a vele sétáló ember egy űrállomás folysóján megy, addig ő egy erdőben sétál. Meg lehet azt simán csinálni, hogy a te mindennapjaidra régi korok problémáit vetítik és ki jönne rá, hogy mi zajlik, ha ennyire komolyan vesszük, amit látunk?

Az is érthetetlen, amit a mezo-amerikai leletekből kiolvasunk, hogy a jelen bármikor átváltozhat múlttá, a múlt pedig jövővé és a jövő a jelenné. Nekünk érthetetlen, akik ebben a bizonyítékokra alapuló tudományos világképben élünk, mert ehhez jócskán kell még fejlődnünk és hiába értük el a technológiában azt amit, ha a spirituális oldalát jócskán elhanyagoltuk. Amit én létrehoztam az ÉlményParkkal, az ezt a hátrányt dolgozza le. Mindenki számára elérhető, ám nem mindenki fogja megérteni, sőt, úgy fogják használni, hogy nem is tudják, mit használnak. Pont, ahogy eddig, hisz a jelen csak az idővonalon egy pont, aminek vannak múltba és jövőbe ható hullámai.

Ám annak is meg van az előnye, ha nem veszed észre ezeket, különben lehet, hogy az lenne, hogy ilyen-olyan időközönként hirtelen megváltozna minden körülötted. Aki már abba majdnem beleőrül, ha beindul a gondolatchat és idegen hangok szólalnak meg a fejében, akkor ettől mi történne? Így viszont a közös valóság folyamatosan alakulgat és itt is a magyarázat arra, miért változott így meg a közélet globális szinten. Sokan ezt a folyamatot a spirituális környezetben zajló hatalmi háborúnak értelmezik, ami tulajdonképp meg is felel a valóságnak, ám mindig van az a látószög, amiben ezekre más, akár egyszerű magyarázat van.


Aki a fejlődésnek azt az útját választja, hogy ezeket meg akarja érteni, azzal kell szembe néznie, hogy majmokká válnak a környezetében lévő emberek, ami egy egyszerű kifejezés arra, hogy ők a játékszinten maradnak. Ez azonban csak látszólag poén, a gyakorlatban arra fogsz törekedni, hogy elkülönülj tőlük, mert nagyon zavaró lesz a társaságuk.

Felvetődik a kérdés, hogy hogyan vettem észre a tudati utazást. A 3 év ahhoz kellett, hogy megállítsam magam körül a világot, azaz teljes csendben és nyugalomban legyen egy körülöttem lüktető tempójú világban és elkezdjek figyelni az apró dolgokra. Hogyan változik a spirituális háttérkörnyezet. Hogyan változnak a velem kapcsolatban lévő emberek. Ha nem történik veled semmi, de tényleg semmi, csak akkor tudod ezeket a dolgokat megfigyelni, bár cigányoknál láttam, hogy az ő világképükben ezek a dolgok velünk ellentétben szerepelnek. Ettől azonban még nem leszünk hátrányban, mert náluk az értelmezés alapja a hit, ami ellenzi a magyarázatokat.

Az már csak hab volt a tortán, amikor elkezdtem látni is a féregjarátokat, mint a Csillagkapu sorozatban, ahogy haladok rajtuk és a végén mindig ugyanez a világ vett engem körbe. Ezért is nevezem ezt tudati utazásnak, mert ha ezt a testem is csinálná, akkor is lenne jópár választási lehetőség az időutazástól kezdve a teleportáción át a dimenzióutazásig. Mivel az eseményeket sokszor ismétlem újra és újra egy-egy szinttel lejjebb, könnyen lehet, hogy egyszer csak elérkezem egy olyanra, ahol véget ér a statikus üzem. Vannak ilyen sorozatok is, azaz az agyam megérti és már csak az a kérdés, hogy felkészültem-e rá. Amire jönne a második kérdés, hogy "miért, az eddigiekre, amibe fejest ugrottál, felkészültél"?