Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Üzenet a világelitnek

Ha a UPC-nek fizetsz, attól a Digi még lekapcsol.

Szerintem az ezen a weboldalon közzétett információk hivatalos közleménynek tekinthetők, így azok nem ismerete nem mentesít senkit. Azaz magyarázatként az, hogy "én ezt nem tudtam", nem elfogadható.

Bizonyos műveletek eredményeképp hamarosan érezhetővé válik abban a hatalmi rendben bekövetkezett változás, ami szabályozza a Föld spirituális energiaellátását.

Tisztességes magánvállalkozóként örömmel jelentem be, hogy mindenkire egyformán vonatkozó fizetési rendszert dolgoztam ki. Aki ezt nem kívánja igénybe venni, azok számára először korlátozom a szolgáltatást mielőtt lekpcsolnám azzal a megnyugtató hírrel, hogy az ingyenes verzióban is mindent megtalálnak, ami az emelkedéshez szükséges. Saját példám bizonyítja, hogy kellő elszántsággal és lemondással ez vagyon nélkül is megvalósítható.

Vannak olyan ügyfelek is, akiknek a próbaverziója lejár. Ez után el tudják dönteni, hogy igénybe kívánják-e venni az eddig kipróbált szolgáltatást (az apró betűs részben minden benne van, amit ugye nem kell elolvasni, ezért nem is mellékelem a fizikai síkra, ám álomban bárki számára elérhető), vagy az Úr felé távoznak, amit nem ajánlok, mert nem szereti a kudarcokat. Ám mindenképp ide kívánkozik az a megnyugtató tény, hogy az ÉlményPark szeretettel várja a menekülteket, ahova nem ér el az Úr keze. A haragja is csak játékos formában, mivel 2020 év elejétől az angyalai számára is hozzáféhetővé váltak a holojátékok, amikben létrejöhetnek olyan találkozások, amik népszerűek lehetnek a nézők köreiben.

Akinek nehézségei lennének a fizetés technikai részleteinek megvalósításában, azok számára örömhír, hogy mostantól ezt gondolatban is megteheti. Így a Szándék maga vezeti a megvalósulásba ügyfeleimet, hisz ez már a modern kor az ezotériában is. Szeretném felhívni a figyelmet arra is, hogy a negatív gondolatok emelhetik az árat, ezért mindenképp kívánatos az új fizetési rendszer mielőbbi elfogadása.