Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Vajon isten Egy?

Volt egy bizonyos értelemben vett tárgyalás egy földönkívüli csoporttal, ami soha nem jött volna létre, ha nem gyorsíindítom az ÉlményParkot pár éve. Ebből a beszélgetésből megtudtam valamit, amire most reagálnék. Ugyanis a hivatalos kapcsolatfelvétel egyik akadálya a vallás. Ha ide nálunk fejlettebb idegenek föntről megérkeznek és nem abban hisznek, amiben mi, az véget vet a Vatikánnak és a többi olyan vallásnak, ami nem tolerál más istennel kapcsolatos eszmerendszereket.

Mivel én nem akarok uralkodni az embereken, isten kérdését teljesen nyitva hagytam. Önmagadban találod, ha létezik. Filozófiai értelemben már akkor létezik, ha definiálni tudod, mert amikor elmondod, hogy szerinted ki, már létre is hoztad önmagadban. Függetlenül attól, hogy jól mondtad-e vagy sem. Ha valaki istenre hivatkozva nyom el vagy öl meg másokat, az nem istenről szól, hanem a hatalomról, aminek kell egy ok. Lehetőleg bizonyíthatatlan, nem egzakt ok. Ha én a saját istenképemet erőltetem rád, az nem istenről szólna, hanem arról, hogy erőszakos formában teszek arról, hogy az én véleményemet fogadd el a kérdésről akkor is, ha látszólag kedvesen beszélek hozzád.

Lehet, hogy isten Egy. De abban biztosak lehettek, hogy az olyan magas dimenziószint, amiről nincs értelme 3D-ben beszélni. De 5D-ben sem. Az ezoterikus irodalomban, ami a témáról szól is van egy komoly ellentmondás, egy logikai hiba. Az egyik állítás az, hogy isten is tanul és feljebb lép. A másik pedig az, hogy isten tökéletes. Itt ugyanazt az okot lehet érezni, amit az okoz, hogy az eltérő dimenziószinteken lévő lények azonos fogalmak alatt mást értenek. Mást fog érteni isten alatt egy külvilágcentrikus európai, akinek a megértéshez személyesítenie kell (ő lesz az Úr), aki kívül van és egy olyan lény, akiben isten megjelenik. Ábrázolásában egy idős, szakállas bácsi, akire egy európai ember az apjára gondol. Pechükre nekem semmilyen problémám nincs és nem is volt az apámmal, azaz nem alakult ki az a sértettség alapú hatalmi asszociáció, amit be akartak indítani az egyik ezós csoportban. Az én apám egy magas rangú, becsületes rendőrtiszt volt, aki nyugalmat akart otthon és ebben partnerre talált egy vízöntő gyerekben, aki saját maga is képes volt ellátni önmagán az apai teendőket. Gyakorlatilag nem volt konfliktusunk egymással. Igazi magyar minőségben nőttem fel, a gyermek teljes jogú tagja a családnak, ahol nincs tekitélyelvűség. Ezért bukott le majdnem mindenki, amikor észleltem a családtagjaimon a megszállásokat. Amikor ilyenkkel jönnek, hogy az Atya, meg a Mennyei Atya, annak az a hátsó célja, hogy az ilyen apa-fiú konfliktusokra játsszanak rá, igyekezve átvenni az apa szerepét és annak tekintélyét illesszék magukra. Meddő próbálkozás volt.

Van még itt valami, amiről később is beszélni fogok, itt csak szót ejtek róla és ez az ismerősi listák készíttetése. Eddig két helyen találkoztam ezzel, az egyikkel akkor, amikor enyém volt az mlm.hu domain, mert volt egy jó ötletem, ami megelőzte korát és pénz nélkül az információ csak egy ilyen hálózaton képes sok embert elérni. Biztos vagyok abban, hogy ugyanezt az ötletet vette át egy amerikai zsidó, aki meg is csinálta Facebook néven. A másik ilyen hely az ezoterikus csoport volt. Mindkettőnek volt indoka. Az egyiknél az, hogy ott a termék/szolgáltatás és azért van szükség az ismerősi listára, hogy ezeket az embereket felkeresd és eladd nekik azt. Ebben az a bökkenő, hogy mindjárt az elején meg kell tenned, amikor még fogalmad sincs, mi ez a termék/szolgáltatás, tehát úgy kell valamihez a saját nevedet adnod, hogy még magad sem győződtél meg annak hasznáról és minőségéről. Az ezoterikus csoportban pedig az volt rá a magyarázat, hogy képes vagy csoportenergiát küldeni nekik és ki az, aki ne tenne jót a barátaival? Szerintem pedig az lehet a háttérben, hogy minden titkosszolgálatot érdekel egy országban az emberek kapcsolatrendszeri hálója, különösen akkor, ha befolyást akarnak szerezni az adott ország fölött. Így van ez az idegenekkel is, akik a spirituális csatornán angyalokként jelennek meg. Az elsőnél a motivációs alap a pénz, a másodiknál isten. Majd meglátjátok, hogy a kettő nincs is olyan messze egymástól, ha azt nézzük, hogy a spirituális energia vajon mi lehet egy anyagi világban.

A spirituális energia ingyen van, mint ahogy a pénz is ingyen van. Amilyen intézményrendszer a pénzre kialakult, pontosan ugyanilyen rendszer épült ki az energiára. Az egyik kezelőjét úgy hívják, hogy bankár, a másikét angyal. A bankár soha egy cent saját pénzt nem tett ebbe bele, mások pénzéből lett az aki. Az angyal sem tett soha semmit ebbe bele, hanem a tömegenergiát használja, pont ugyanúgy. Ennek semmi köze istenhez!

Az idegenek vallási eszmerendszere, mint megtudtam az Első Alkotóról szól, amire az volt a reakcióm, hogy szeretnék valaki olyannal beszélni, aki náluk a legközelebb áll az ateizmushoz, amit kaiakadva utasítottak el azzal, hogy ilyen náluk nem létezik. Az én indokom egyszerű lett volna, nehéz erről a témáról olyanokkal társalogni, akik a hittérítők benyomását keltik. Amit mondani akartam volna nekik az Első Alkotóval kapcsolatban, azt már egy novellában megírtam és meg is kapták, de nem értettek belőle semmit. Sőt, több novellában is foglalkoztam a témával szándékosan, hogy ezzel is érzékeltessem a mondandóm lényegét. Nevezetesen:
- beszélgetés az atyaúristennel
- beszélgetés az úrral
- beszélgetés istennel (ezt most hirtelen nem találtam meg, de gyanítom, hogy itt van valahol... vagy itt... vagy itt... vagy itt)*
- beszélgetés a sátánnal
- beszélgetés krisztussal

Kérdéseim:
- célfotó döntött, hogy ki lett az első alkotó?
- ha van első alkotó, akkor nem most ismerted el, hogy van több is?

Mindenek előtt leszögezném, hogy ahány dimenzió, mind másképp érzékel és másképp értelmezi istent. Mi a 3D-ben fura helyzetben vagyunk, mert itt a magasabb dimenzió is tartja a harmadik dimenzió térbeli szabályait, ám az időbelit már nem, viszont ez a többiek szemében nem látható. Az iszlám azért tiltja Allah képi ábrázolását, mert az ő világuk nem tulajdonít akkora fontosságot az anyagnak és egy ilyen környezetben a kollektív tudatuk személytelen. Ezt pedig nagyon nehezen fogja egy ősz szakállas bácsihoz szoktatott európai megérteni. De ha úgy mondom, hogy a cégednél a központi szerverhez hasonlítom, amiről az adatok minden egyéni gépen megjelennek, talán nagyot lendíthetlek előre. Akár le is borulhatna a munkahelyi géped a Szent Szerver előtt, ehelyett inkább a dolgát végzi. Aki térdepeltet, elvárja a leborulást, az nem isten, hanem ő maga istenre hivatkozva. Azt a fogalmat, hogy "istenfélő ember" sok helyen nem is értik, hisz isten adja az életet és milyen világ az, ahol tőle félni kell. Neked meg ez a természetes, mert ebbe születtél és nőttél bele. Én meg nem, mert sikerült elkerülni az általam spirituális pedofíliának nevezett csecsemőkori keresztelést. Úgy látom ezt a kérdést, hogy a te hited mások számára egy jó üzlet és nincs ez másképp az idegeneknél sem. Akiknek azért nem tetszik a szabadság, mert az veszélyes rá. Amit ők itt akarnak, az a céges példával olyan, mintha az egyik nap megjelennének az informatikusok és kiszerelnék minden gépből a HDD-t, hogy holnaptól minden munkát a szerven végzel és nincs itt egyénieskedés. Mindent a Nagy Egy fog ellenőrzése alatt tartani és nincs több csetelés, meg pornó, meg játék. Tessék dolgozni, mert azért kapod a fizetésedet, idegen verzióban tessék végrehatjani a parancsot, mert ezért születtél ide le.


Ami az Első Alkotót jelenti, felvetődik a kérdés, hogy kit értünk ez alatt? A technikai megvalósítót vagy a tartalomszolgáltatót? Mi az, hogy első? Ha én kitalálok egy működő rendszert, amit elhitetek egy naív hülyével, akkor ki isten? Én, aki mindezt kitaláltam, vagy a hülye, aki mindezt elhitte? Mert ebben az esetben én az ötletgazda vagyok, aki nélkül mind a technikai megvalósító, mind a tartalomszolgáltató csak ülne a seggén és bámulna ki a fejéből. Na és én ezt hogy találtam ki? Ki adta ehhez az ihletet? Ha történetesen a Facebook létrehozója annak idején az én weboldalamon látta meg az ötletet, akkor ki találta ki a Facebookot? A világ szemében ő. De mint tudjuk, a Microsoft is hasonlóképp nőtt ilyen nagyra, csak az egy fokozattal tisztességesebb volt, mert fizetett a DOS-ért párszáz dollárt. Ha már beleírtak egy A betűt, onnantól nevezhették MS-DOS-nak, mint ahogy a káldeai Számok Könyvét is nevezhetjük a fordítása után ma Kabbalának.

Nem véletlenül van kinn az ÉlményPark.NeT weboldalán a következő idézet, amúgy tőlem:

"Bár sok isten szerepel a Színpadon, Istent továbbra is önmagadban találod."

Ha az egy isten érdekel, azt a szintet is elérheted, ha eleget foglalkozol a saját belső világodban ezzel a kérdéssel. Nekem az egyéni tudatommal sikerült. A konklúzió az, hogy isten nem azért teremtette ezt a világot, hogy a benne élő lények egész életükben leboruljanak előtte, hanem azért, hogy játsszanak, feljődjenek és boldogok legyenek. Bátran elmondhatom, ahol nem így van, azt föntről Blokknak látják, ami akadályozza a szabad áramlást.

De ne tegyél mást, csak gondolj bele. Ha én holnap erőszintre lépek és megparancsolom, hogy az a dolgotok, hogy egész nap az én dicsőségemet zengjétek, mi lenne a véleményetek rólam? Mert most is ugyanez van.* Ezek az anyagok még a mélytranszban készültek és könnyen előfordulhat, hogy másokban erős megrökönyödést kelthetnek