Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Hírek | 20.06.

Ma újabb kísérletet tettek a megszállók a hatalom visszaszerzésére a szokásos módjukon, tárgyalást kezdeményeztek és az erre nyitott tudati csatornán támadtak. A saját csapdájukba esnek bele, hisz szerintük csak a gyenge akar tárgyalni, amire az a válaszom, hogy innentől szóba sem állok velük.

Azzal is megvádoltak olyan lények előtt, akiknek amúgy csak egy szokás adja a kompetenciájukat, hogy a lázadóikat segítem. Ezt ne földi értelemben vett lázadókként értelmezzétek, ők nem akarnak sem háborút, sem káoszt, csak másképp képzelik el az életüket. Mivel lemértem a boldogságindexüket, azt, amit itt akarnak megvalósítani és az a 20% amúgy is lépésekre késztetne engem, de örülök ha van helyi szakértelem erre. A megszállási rendszerem amúgy is erre a filozófiára épül, hogy leszkennelem az adott térség emberi minőségét és azok kapják a vezetésre alkalmas mintát, akik megfelelnek a szigorú minőségi kritériumoknak.

Mint már említettem, alapvetően nem én csinálom ezt, hanem az ÉlményPark erősödik és ennek jeleit észleli mindenki, aki nekem tulajdonítja a változásokat. Én 1ST1 platformon mozgok, ami egy játékplatform és ez alatt teszem azokat a lépéseimet, amik a valóságban érvényesülnek. Azért lett szükség erre, mert az ÉlményParknak meg van a maga terve, amit követ és annak szabályai rám is vonatkoznak. Azaz bátran játékba szállhatok, mert az ÉlményPark rendszerébe csak feladat okán nyúlhatok a megfelelő tudatszinten, ahol viszont nem érvényesíthetek játékcélokat. Erre azért van szükség, nehogy még egyszer bárki az isteni szintet a saját hatalmára és vagyongyarapodására használja és ezt szándékaim szerint örökre biztosítom, hogy úgy mondjam ROM-ba égetéssel. Amikor saját hatalmammal kapcsolatos lépéseket teszek, ilyenkor egyben tesztelem is a rendszert, aminek kötelessége engem is letiltani, ha ezek a lépések nem megfelelőek.

Lassan itt lenne az ideje fönn felfogni és elfogadni a dolgot. Amikor annak idején engem lényegében hátba döftek és letaszítottak a saját világomban, az volt a válaszuk, hogy "fogadjam el és törődjek bele". Erre feleltem azt, hogy az ki van zárva és hogy "jobb ötletem van, legalább meg tudják mutatni, hogy csinálja ezt egy igazi profi". Ennek a munkának értem el abba a fázisába, hogy már nem röhögnek ezen, de valahogy nem megy nekik az, amit annak idején oly természetességgel vártak el tőlem.

Az eredeti tervem amúgy is az volt, hogy előbb fönn intézem el azokat, akik ezeket a fütyiket fedezik itt lenn.