Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Ide és Oda majd Ide és Oda

Bár most sem csinálom másképp, mint eddig, azért 3D-ben könnyebb volt mondjuk a 12. és a 25. dimenzió között ugrálni, mert érzésre azért olyan sok különbség nem volt közöttük. Ám a helyzet meglehetősen érdekessé válik, ahogy már elég közel értem ahhoz a szinthez, amit már a mindennapi életnek lehetne nevezni.

Az ugrálásra azért van szükség, mert sokszor kell korrigálni és visszakövetni a dimenziók közötti szálakat, megtalálni az okozatok okait és módosítani úgy, hogy az eredménye megfelelő legyen. Mindezt úgy, hogy alapvetően ellenséges légkörben dolgozom, már ami a fejem fölötti zónákat illeti. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen értelemben pozitívan is meg lehet ítélni azt a közönyt, ami az én fizikai zónámban megfigyelhető, de nem fogok hálálkodni azoknak ezért, akik a bevételeimet blokkolják. Végül is a közelebb jövetel és az ugrások előbb utóbb meghozzák azt az áttörést, ami ebben nagy változást hoz.

Amikor a helyzetemen elmélkedtem, hirtelen ütött be a felismerés, hogy a celebek élete lehet ilyen. Hogy mindenki irigyli őket, miközben ők sokkal szívesebben élnének másfajta életet. De nem lehet, mert ők már celebek és nekem sem lehet, mert ezt sem lehet csak úgy itthagyni. Ami marad az, hogy a világomat formálom olyanná, hogy ennél sokkal élhetőbb legyen. Nagyon ellentmondásos a dolog, mert ez az élethelyzet szinte belekényszerített engem a létező legextrémebb kutatásokba. Miközben akik engem ezzel zsaroltak és a behódolásomra vártak, nem néztek jobban utána annak, hogy amire ők várnak, az nem lehet számomra opció. Csak gondoljatok bele. Ha ilyen műveletekben veszek részt, nem tehetem meg, hogy eladom magam majmoknak egy kis pénzért és ha tudnátok, mikben vagyok benne, akkor itt a százmilliárd dollár is kis pénznek számít.

Egy csomó bennem reménykedő ember lekopott már amiatt, hogy nem értették meg azt, hogy én nem egy mindenható varázsló vagyok, akinek fő célja, hogy ők gazdagok legyenek, hanem a saját életemet is alárendeltem olyan dolgoknak, amik menet közben szültek új feladatokat. Az a tanácsom a hasonló úton járók számára, hogy háromszorozzák meg a fontosságát annak, amire most gondolnak, hogy mennyire legyen lényeges a megfelelő emberek felkutatása. Ha van egy álmod, amit te olyan szinten tartasz fontosnak, hogy központi helyre rakod az életedben, akkor csak olyan embereket keress hozzá, akik szintén magukénak érzik ugyanazt a célt. Sokszor jöttek ellenem jól megfizetett mágusok, akik a csatákban elszaladtak, mert mindig eljön a pillanat, amikor az a pénz már nem lesz olyan fontos, mint az életük.

Az esetemben van még egy extrém körülmény. ha a tudatommal folyamatosan ugrok, akkor csak olyan emberek képesek velem hosszabb távú, stabil kapcsolatot kialakítani, akik szintén képesek erre. Persze létrehoztam valamit, amiben lehetséges emberek tudatát ebbe helyezni és utaztatni őket, kicsit olyan ez, mint a Snowpiercer sorozat, hogy azért kell ahhoz valami, hogy eljussanak a mozdonyig. Már magára a vonatra feljutás is egy szép eredmény és ez pedig az ezotériára hasonlít, hogy amikor úgy érzed, hogy most értél a végére, akkor jössz rá, hogy ez csak egy másik szint kezdete.