Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Kandi kamera

Mint tudjátok, nem csak ez az egy valóság létezik. Az emelkedéssel azonban több olyan valóság is van, ahol szintén megütöttem a mércét úgy, hogy azt valamelyik szféra nem ismeri el. És akkor még finoman is fogalmaztam. Ma is hallom elég sokszor, hogy "nem érdemli meg", pedig olyan teljesítmény van mögöttem, ami egyedülálló a világmindenségben. Azért nem ismerik el, mert egy pici információ hiányzik náluk a teljességhez.

Ott van például az a valóság, ahol a Harmadik Birodalom győzött. Ha erre a valóságra vetíteném azt, hogy ott ki vagyok, akkor azt mondanám, hogy az EU egyik titkos szervezeténél vagyok magas rangú tiszt, aki a spirituális elhárítással foglalkozik. Megjegyzem, ha ilyen tényleg lenne itt, akkor a bevándorlók sosem tudtak volna ilyen számban ide bejutni. Ha meg ilyen itt is van, akkor végezhették volna jobban is a dolgukat, például nem engedtek volna mecseteket építeni. Abban a valóságan is hasonló történt, ami itt, hogy elpuhult a rendszer egy idő után, ahol az SS-nél szolgálni olyan volt, mint itt kommunistának lenni a '80-as években. A legtöbb bajt az orosz ellenállás ügynökei okozták, akiket a rémület töltött el, ha engem megláttak. A hírem rendkívül rossz, amolyan pszichopata elmebetegnek tartanak, akinél eddig mindenki részletes beismerő vallomást tett. Pedig hozzájuk sem nyúltam. De az első hét után, amikor hétvégére magukra maradtak, egy se akarta megvárni a második hetet. Ennek ellenére azért ütöttem meg ott is a mércét, mert nem csináltam semmit, de tényleg semmit, amivel okot adhattam volna arra, hogy ne. Csak és kizárólag a hitükkel játszottam és az első hét is erről szólt. De hogy ezt jobban meg lehessen érteni, egy másik valóságról fogok beszélni, ahol amolyan kandikamerás szórakoztató TV műsorokat készítettünk.

A show lényege az volt, hogy egy olyan szert csempésztünk az áldozatok szervezetébe, amitől mély álomba zuhantak és az volt a poén, hogy mindenféle élethelyzetekben ébredtek. Olyasmi a hangulata, amit egy lány mesélt nekem itt, hogy volt egy bulin, ahol bealudt és arra ébredt, hogy egy rendőr ébresztgeti, aki kéri az iratait. A pilotokban a haverokat szívattuk meg. Az egyik például egy kórházban ébredt egy 10 éves kómából, ahol az épp akkor születő gyereke szerepében egy tízéves kisfiú ment oda őt köszönteni. A legnagyobb sikert az Ébredés Las Vegasban című műsor jelentette, ahol idegen emberek ébredtek egymás karjaiban egy eskető nászutaslakosztályában. Mint utóbb kiderült, páran úgy megijedtek, hogy ez átsugárzott pár szomszédos valóságba is, ahol ezek az emberek tényleg összeházasodtak, hogy az angyali szinteknek kellett közbelépniük.

Az emelkedés utáni tapasztalataim azok, hogy minden ilyen valóságból benned marad egy részed, amiből összeáll egy nagyobb darab. Ha nem is tűnik úgy elsőre, hogy ezt könnyen össze tudod magadban rakni, legyen ott az eszedben az, hogy ez nem véletlen van így és majd időben választ is kapsz minden kérdésedre. Hogy mikor van ez az "időben"? Általában akkor, amikor az adott feladatodat elvégezted.