Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Mi a politika célja?

A közelgő globális rendszerváltásra helyezkednek. Nem, mint megválasztott vezetők, hanem mint "ügyesen" helyezkedő magánemberek, akik eljátsszák a felelős vezetőt a nép előtt. Céljuk az, hogy amikor eljön az idő, ők a nyertesek között legyenek. Erről szól a klientúraépítés.

Csak egy ezzel a komoly gond. Illetve kettő. Az első az, hogy a globális rendszerváltás egy idegen beavatkozás, aminek célja az új tudatszintnek megfelelő globális kormányzás bevezetése. Ez a galaxisban úgy van, mint nálunk a középkorban és ha jól megnézed, Orbán Magyarországból kvázi középkori királyságot csinált, ahol minden a főnök döntésétől függ, akit talpnyalók hada vesz körbe, akik ezért a közpénz igazságtalan elosztásából részesednek.

A helyzet az, hogy amit ők nem tudnak, hogy a Föld egy nagyobb művelet terepasztalává vált és ez a beavatkozás alacsonyabb szintről és látószögről történt. Most zajlik az idegen beavatkozásba avatkozás, aminek bár vannak látható jelei, ezt nehéz még egy látó szemnek is összekötnie az újabb változással. A változás fönn zajlik és még nem nagyon ért ide. Amikor annak idején azt kellett kitalálnom, hogy amikor elérkezünk ide, mi legyen, alapvetően két verzió maradt a végére. Az első a gyors verzió, aminek az a hátránya, hogy belső nézetből egyfajta ideológiamentes fasizmusnak látszik, aminek a célja az idegen beavatkozás spirituális adótornyainak beavatott embereinek kiiktatása. Erre azért van szükség, mert ezek a legkevésbé sem lovagias ellenfelek és semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza, ha a hatalom újbóli megszerzéséről van szó. Hisz nem riadtak vissza semmitől az első alkalommal sem. Azaz ha itt gyorsan akarjuk a helyzetet visszaállítani a magasabb szintű művelet ívére, akkor gyorsan meg is kell szabadulni tőlük. Nyugi, ezt tették volna ők is, ha nem lennénk az EU tagjai.

A második gond ezzel a kientúraépítős idegen tervvel az, hogy mivel alapvetően ész nélküli lények gondolkoznak, nem vettek figyelembe pár tényezőt. Ez az idegen gondolkodás olyan, hogy ami túl bonyolult nekik, azt leegyszerűsítik, ezért akarnak itt középkort. Vagyis csak Magyarországra koncentráltak, mintha nem is létezne a világ többi része. Ez azt eredményezi amellett, hogy egy második Fehéroroszországgá válunk, hogy egy amerikai kilóra megvesz minket a zsebpénzéből. Erre ők is rájöttek egy idő után és megszállták Amerikát is a Trump-Orbán találkozó alkalmával, ám Amerika nem olyan egyszerű falat, mint a friss demokrácia korát élő Magyarország, ahol elég volt csak párat robbantgatni. Meg lenullázni a középosztályt a banki devizahitelekkel és az utána hirtelen megváltozó forint árfolyammal. Amerikában nagy hagyománya van a lakosság felfegyverkezésének, aminek oka az, ha egyszer az állam diktatórikussá válna, legyen a lakosság kezében megfelelő eszköz ezzel szemben. Márpedig az állam diktatórikussá válik, akit egy olyan ember vezet, akinek soha semmiért nem kellett megküzdenie, nem ismeri a kompromisszumokat és egy olyan üzleti kultúrából jött, ahol nincs demokrácia. Ideális ember a középkorra.

Ám a Földnek nem a szegénységben boldogság a jövője, ami csak egy frázis, hisz az idegenek bolygóin sincs boldogság, 20%-ot mértem és azt is a felső rétegben. A tudatszint emelkedéssel gyakorlatilag nem ők jöttek le, hanem mi jöttünk föl és ezért van ekkora befolyásuk az eseményekre. Ám van egy másik elképzelés is, ami távol áll a rációt nélkülözö klények világlátásától. Nevezetesen az, hogy ennek a világnak kellene kidolgozni egy tudatszint váltás utáni fejlettebb verzióját és nem idemásolni a szart. Erre én éveket szántam olyan környezetben, ahol a fejem fölött minden gondolatomat figyelték és azonnal megakadályoztak bármit, amit szeretnék. Ezért nem konrét terv készült, hanem egy paramétermátrix, amihez nem statikus, hanem dimanikuis forgatókönyv készült. Azaz senki nem kérdezze, mi fog történni és hogyan, mert nem tudom. Az én elképzelésem nem az, hogy senkinek se legyen, hanem az, hogy mindenkinek legyen és csak azoknak legyen több, akik tesznek érte szorgalom, tehetség vagy távlati célok okán. Ez amúgy 90%-ban megfelel a skandináv modellnek és kitaláljátok, mi ezzel a probléma? A túlnépesedés és a bevándorlás olyan emberekkel, akik szintén nem rendelkeznek rációval és fentről könnyen irányíthatók. Azaz a harc még zajlik és az ebben a legszörnyűbb, hogy pont azok állnak ki ezzel szemben a rasszizmus elleni harc jegyében, akik ennek természetes szövetségesei lennének és azok védelmében, akik soha nem tennének olyat, hogy fehérekért kiálljanak a saját isteneikkel főnökeikkel szemben.

A végén úgyis eljutnak oda, hogy az eszét használó, gondolkodó fehér emberrel csak a baj van és először lecserélnének minket nem gondolkodó nem fehér emberekre, majd amikor rájönnének, hogy azok meg agresszív vadak, véget vetnének a földi emberiségnek. A végén annak, aminek még az elején vagyunk a tervnek olyan 20%-os eredményességi szintjén. Nem titkolom, hogy én is előre gondolkozom és az emberiségnek nagy szerepet is szánok, ám ehhez meg kell tisztítani a Földet és át kell alakítani a rendszert. Az én politikám és a jelenleg regnáló, idegen bázisú földi politika céljai jelentősen eltérnek egymástól. A gyenge pont ti vagytok, nekik is, nekem is. Bár ahogy nézem, mindenki félni fog és azzal a dumával, hogy megvédelek titeket, nem sok vizet fogtok zavarni, hisz most sem teszitek.

Nekem tök mindegy, hogy Soros vagy Orbán, mert a kettő egy és ugyanaz. Nézzétek el nekem, nem vagyok grafikus és ezt is pár perc alatt dobtam össze, de kifejezi a lényeget, amit gondolok erről az egészről. Én ugyanis a válogatottat képviselem, amit egyik sem ért meg és a jelenben nem is ismer el.