Kezdem azt érezni, hogy amit elmondhattam, azt elmondtam. Ha valami említésre érdemes történik, itt megjelenik. De az ÉlményPark Blog továbbra is napi szinten működik.

Tervek a Földdel

Rövid bevezetés, aki nem ismerné az előzményeket. A tudatom a 42. dimenzióig emelkedett, ami alkalmassá tett arra, hogy a rációm segítségével rendezzem a világot. Közel 20 évig ücsörögtem egy lakásban egy egyedülálló mélytransz meditációt folytatva. Eljutottam oda, hogy a Föld rendezése kerüljön sorra.

Az elején az volt az elképzelésem, hogy ebben partner lesz minden felelős ember, ám a felelős emberek számára előnyösebb volt egy másik megoldás választása, amit lehetővé is tettem számukra... egy alsóbb világban. A multiplex vetítés alkalmas arra, hogy ne vitázzunk azon, hogy ki mit akar, mert mindenki megkapja a lehetőséget rá. Annyi világot osztok ki, amennyit akarok és akit ez mélyebben érdekel, az emberi tudat új felépítése címet viseli.

Ahogy szép lassan megszabadulunk ebben a valóságban azoktól, akik sem célokban, sem minőségben nem ütik meg azt a mércét, hogy egy 42. dimenziós ember a fajtársainak nevezze, elkezdődhet a Föld személyre szabása. Ez jelenleg egy Amerika által uralt világ, amivel évtizedekig nem is volt probléma. Ám az elmúlt évtized bebizonyíotta, hogy az USA által sugárzott minta nem alkalmas annak a sokszínűségnek a megfelelő reprezentálására, amit az új kihívások hoznak elénk. Ezért ezt most átveszi az Európai Unió.

A Földet fel kell készíteni a globális kormányzásra, aminek a galaxis által megszokott rendje az, hogy van a Bolygó Ura (inkább Úrnője, mert körülöttük matriarchális világok vannak), aki a legmagasabb dimenziós lény. Namost a dimenziószintem miatt az a fura helyzet áll elő, hogy a Föld egyben a galaxis vezető bolygójává is előlép, hisz itt székel a legmagasabb dimenziós lény. Aztán ez a helyzet az univerzummal is, sőt a multiverzummal is és nem mondom tovább, mert az ember kábé eddig tudja elképzelni. A show akkor indul, ahogy a tudatom a megfelelő szintig visszatér a testembe és azért fogalmaztam így, mert kiderült, hogy közben nem szakadt meg a mélytransz kapcsolat sem ellenfeleim legnagyobb bánatára.

A világmindenség ura jelenleg egy óbudai panellakásban él és nincsenek bevételei. Bizonyos tekintetben semmi bajom nincs ezzel, mert kiválóan alkalmas helyszínnek bizonyult erre a feladatra. Ám ha azt nézzük, hogy a világ ura itt él szerény körülmények között, míg azok, akiknek dolga lett volna a rólam gondoskodás mind elfordulva tőlem a saját vagyonuk gyarapításával voltak és vannak elfoglalva, sokkal gyorsabb és hatákonyabb beavatkozást kíván a folyamatoba a vártnál. Az a tény, hogy fejlett lényként tekintettel voltam mindenkire, ám rám csak néhányan voltak tekintettel oda vezetett, hogy lassan a legkevésbé sem érdekel, ki mit gondol rólam. Azt vallom, hogy a megfelelő partnerek nem akkor bukkannak fel, amikor már mindenki számára világos, hogy mi a hatalmi leosztás, hanem akkor, amikor még kockázatot jelent a dolog számukra. Ebben az időszakban a világot ma még uraló körökből senki sem jelent meg, ami azt jelenti, hogy amit itt olvasni fogtok, már eldöntött tény. Lett volna lehetőség az álláspontok összehangolására, amivel senki sem élet. Ettől függetlenül lehetőség szerint figyelembe vettem az eltérő érdekeket, ám a multiplex vetítés elindítása után itt már csak azok maradtak, akik megkapták erre a jogosultságot a maguk alanyi jogán. Sokan úgy élnek itt, hogy a bázisvalóságuk egy alsóbb világ, ám álomban lehetőségük van itt is megjelenni, míg ennél jóval kevesebben ezt a világot mondhatják bázisvalósásuknak.

Most jöjjön a rövid verzió, mert ha így folytatom, sosem lesz vége. Ha egy magyar kerül ilyen pozícióba, azzal a világ nagy részének semmi baja nincs. Alapvetően úgy kell engem elképzelni, mint egy vízöntő demokratát, akinek gyorsan meg kell oldania pár olyan problémát, ami másokban félelmet kelthet. Ilyen például a dollár olajfüggősége, a világot uraló pénzrendszer átalakítása és a túlnépesedés. Itthon pedig a Trianon okozta probléma megoldása. Ez utóbbinál az várható, hogy a környező országokkal leülök tárgyalni, de a románokat visszazavarom a hegyeken túlra. Nem tervezem egyik szomszédos ország jelenlegi határait módosítani, ám lesz egy új ország Erdély néven, ahol a székelyeknek joguk lesz az erdélyi románság helyben maradásáról dönteni.

Az Európai Unióba bevándorolt népségeknek lehetőségük lesz hazamenni ugyanazok a szabályok mellett, ami az erdélybe bevándorolt románságot érinti. Azaz a helyieknek lehetőségük lesz dönteni arról, közülük kik maradhatnak, de felhívnám a figyelmet arra, hogy ez le van programozva magasabb szinten, azaz hiba esetén az illetők elhaláloznak. Ez amúgy a túlnépesedés témakörébe tartozik, ami túlmutat az egyes országok kompetenciáján. Európa meg fog erősödni mind politikailag, mind gazdaságilag, mind katonailag és ez a folyamat már elkezdődött. Amerikának önmagának kell megbirkóznia egy súlyos problémával, ez pedig a feketék kérdése. Ha azt nézzük, hogy pár évszázada még fűszoknyában ugrándoztak a tűz körül, ma meg már atomtudósok, meg űrhajósok, egy rendkívül komoly probléma, ami túmutat azon, hogy rasszista vagyok-e vagy sem. A nagy kérdés, hogy meg van-e alapozva az egyes emberek mélységi szintjein ez a hirtelen fejlődés vagy sem. Mivel olyan információkkal is rendelkezem alternatív jövőképekből, amikkel más nem, kissé keményebben kezelem ezt a kérdést annál is, ahogy eredetileg terveztem. Mivel senki sem állt velem szóba, amikor a döntéseket meghoztam, nem is volt alkalmam egy felelős személynek sem vázolni a dolog magasabb dimenziós vetületeit. Pontosan tudom, milyen vádak fognak érni, ám ezt rövidre zárom azzal, amilyen erőszintre emelkedem. Maradjunk annyiben, hogy ezt a problémát a fehér ember okozta a békefenntartással, a gyógyszereivel és az alacsony látószögével és a fehér ember is fogja helyrehozni.

Politikai értelemben a Föld Szíve lesz a bolygó központja és az Magyarországon van. Ehhez el kell zavarnom ezt a bűnbandát, akik bitorolják itt a hatalmat és ugyanezt fogom tenni mindenhol máshol is. A kezdéstől számítva szeretném 10 év alatt befejezni a takarítást, hogy utána a lényegi kérdésekre koncentrálhassunk. Mivel most még azok kezében van az irányítás, akiket ez a kérdés nem nagyon fog érinteni, a további tervek vázolása nem időszerű. De annyit elmondok, hogy a fő célkitűzések között szerepelnek a katonai fejlesztések, a technológiai fejlesztések és a környezetvédelem. Mint a Bolygó Ura a Föld lakói szemében a háttérben kívánok maradani, ugyanis helyreállítom a demokráciát, létrehozom a globális parlamentet a feloszlatott ENSZ helyére és tevékenységem súlypontját alapvetően kifelé irányítom. Ehhez megfelelő vezetőkre lesz szükség, akik már rendelkezésre állnak, csak még nem tudnak róla. Az első vezetők általam kerülnek kijelölésre és miután helyreállt a politika tisztességébe vetett bizalom, akkor kerül sor az első globális választásokra.

Nagyon lényeges lesz az, hogy ez a dolog jól sikerüljön, mert nehéz lesz enélkül megvalósítani a galaxis átalakításának tervét, ami csak a második lépés egy hosszú út elején.