1ST1

Az imidzsváltás nem kerüli el ezt a weboldalt sem, ahonnan az anyagok bekerültek az archívba. Az imidzsváltás arról szól, hogy előre boritékoltam, kinek fognak kinevezni és már időben megkezdtem Sátán Haver alakjának bevezetését, aki olyan, mint belgyógyászok közt a sebész.

A helyzet az, ha az emberek értenének bármit is abból, hogy ki Sátán és mi köze a 666-os számhoz, mindjárt felmerülne egy csomó más kérdés is, aminek megválaszolásánál sokkal jobb ez a mostani báránykás nyugalom. Természetesen megértem a nyugalomra való törekvést, de ugye nem lehet mindenki nyugalomban. Pláne akkor nem, amikor a bevezetés időszakát élve piaci igényt nem csak kielégíteni, hanem felkelteni is lehet.

Az imidzsváltás amúgy csak egy jó szöveg, ha annak tükrében is nézzük, hogy közben újabb tudatpozíciós átlépés történt és ez közelebb van a Földhöz. Lefordítva érthetőbbé válok, bár igyekszem ezt rutinból továbbra sem garantálni. Az ÉlményParkhoz úgy már nincs közöm, ahogy eddig. Maradtam az alapítója, hisz ki más lenne és rendelkezésre állok, ha van valami probléma vele, de alapjaiban véve nekem csak egy jól működő holo operációs rendszerre volt szükségem a következő műveleteimhez. Nem véletlen mondtam, hogy linux filozófia, automatán megy és nyílt forráskódú, már ha az, aki ehhez férhet, megfelel a paramétereknek. Én pedig egy saját platformon futok, ami véletlenül nagyon hasonlít az ÉlményParkra, gyakorlatilag egy az alatti fejlesztés, ami az egyéni tudatokra lett kifejlesztve. 1ST1 a neve sok megfejtéssel.

Sátán Haver egy positive black hangulatot árasztó lény. De nem fél megtenni olyasmiket, amiket senki sem merne amúgy megtenni és emiatt keletkezik a probléma. Ahol tud, segít és mosolyogva köszön a néniknek. És persze pofán is lő, ha kell, de ez már a tudatpozíciós rendezés területe, a 3D felől ha jól tudom Halálba Utazási Irodának nevezik. Sok ilyen érdekeltségem van, amióta beszálltam a holoszórakoztatásba és főképp nevetésgyógyítással foglalkozom a magasabb dimenziók felé. Van még egy mellékhatása, végre Jézusék is kiszabadulnak ebből a hófehér jótevő szerepből. Mármint téren és időn kívülről értem a mában, amiben mondjuk a történethez kapcsolódhat a tudatom.

Aki ebbe a programba csatlakozik, csak jó ember lehet. Máskülönben nem tudná használni a hatalmát. Itt akkor sem függ semmi személyesen tőlem, ha tudod, hogy általam vagy megszállva. Az egész hatalmi logika más. Itt nincs nyalni való segg és minden csakis tőled függ. Mert ami szükséges ehhez, ott van a fejedben. A hozzáféréseket a rendszer szabályozza és nem valakitől kapod, így ez kiugrási sansz, amivel élők maguk alakíthatják az első világot. Megjegyzem ha nem ébredsz tudatára, akkor is pontosan ezt fogod leálmodozni, ám mennyivel más a játékélménye. Mert most már ilyesmikre is figyelek. Ilyen a művészek élete.