Harmadik körös kérdések

Bár a személyem rendkívül érdektelen (mivel sokat meditálok, sokat is vagyok csendben), azért jó tisztázni az általam fejlesztett rendszerekben betöltött szerepemet. Persze nyomatom itt ezt a felelőtlen figurát egyes weboldalaimon, az azonban már az én játékom része. Ami nem játék, tehát a rendszerfejlesztés az egy attól teljesen elkülönült tevékenység és azért tart 3 évig oda és 3 évig vissza (azon túl, hogy ne lehessen pillanatnyi érdekek mentén percenként változtatni), mert le kell magam kötni a játékról (=ügyekről) és a visszatérésnél újabbakba kell lépnem, kivéve azokat a játékokat, amik túlélnek egy 6-7 éves szünetet. Nekem saját céljaim vannak, ha játékba lépek és mivel az ÉlményPark automatán fut, lehetnek barátaim és ellenségeim.

Személyem

Ha valaki sztárrá akarna engem repíteni, az egy nagyon kockázatos lépés, amiben az illető a saját renoméjával játszik. Nem véletlen viselem ilyen helyzetekben az ateista vallási szakértő titulust, amivel Magyarországon elég nehezen kerülhetnék a képernyőre. Angolul meg vagyok olyan jó, hogy dolgozni tudjak vele és vagyok olyan rossz, hogy be ne szippantson a média. Olyan dolgokkal foglalkozom, amiket egyrészről úgyse értenétek, másrészről kompetensek sem lennétek ilyen információkra. Ha ki kell mennem a Színpadra bohóckodni, úgyis mindenki ismerni fog, ha meg nem, akkor meg minek. Magánemberként így nem lehet velem villogni a haverok előtt, én pedig az így felszabaduló időt hasznosabb dolgokra fordíthatom. Az élő adást szeretem, amiben bármikor képes vagyok akár tömegek kiakasztására is. A legjobban akkor jártok, ha senki nem gondolkodik helyettem és a magam dolgait rám bízzátok. Fura lehet most olvasni, de nem is most kell ennek eszedbe jutnia.

Az ÉlményParkot kifejlesztettem, elfogadtattam és fel is telepítettem a tudathálózatra. Szabályai rám is vonatkoznak. Ebben a szabály-környezetben én senkinek nem adhatok csak úgy hatalmat, ahogy senki más sem. Aki hozzám fordul, annak mindent bele kell tennie, mert magamhoz mérem a minőséget. Tehát nem adhatok hatalmat, de másnak segíthetek abban, hogy ő maga szerezze azt meg. Ez a Tüköradmin miatt van, azaz a hatalom már nálad van, csak a kulcs még nem nyitja és ez a Kulcs te magad vagy. Ha magadat fejleszted, ez a kulcs egyre több minden nyitására lesz jó. Lehet, hogy te otthon egyedül többre mész, mintha állandóan tőlem kérdeznél.

Az Én játékom

Keretei jóval az általad elképzelhetőn túl vannak. Nem véletlenül nyomatom ezt a felelőtlen gazember figurát, mert amúgy mindenhol máshol rendkívül nemes dologként ismerik. Itt azonban megdöbbenve látják, hogy milyen tiltakozás van, de nem is zavarnék bele az erről folyó vitáikba. Jobb, ha ezeket tőlük tudják meg.

Rendszerfejlesztés

Mivel föntről lefelé jövet az ember tulajdonképp istenként érkezik, ezért illik valami istenivel előállni. Igen ám, de én nem vagyok vallásos és csak messziről láttam ilyesmit, nekem kellett kitalálnom, szerintem mi az isteni. ÉlményPark néven fut és ma még olyasmikkel is foglalkozik, amikkel később nem fog, ha elindul IST1, de ma kénytelen, ha én teljesen elkülönítettem a feladatot a magam céljaitól. Tehát most automatán fut, én pedig elkezdtem játszani. Aki nem akar vagy 20 évet várni arra, hogy mi történik legközelebb, olyan korba született, amikor még az ilyesmibe kapcsolódáshoz szükséges a szerencse és a véletlen.

Hogy kiből mikor lesz rendszerfejlesztő, azt 3D-ben (és különösen ezekben az időkben) bizonytalan megmondani, amikor a minőségi emberhiány kreatív XD megoldásokat szül. De tudni fogod, ha az úton vagy.

6-7 évet túlélő történetek

Ezeket lehet jegelni, vagyis annak idején úgy értek véget, hogy a felek nem igazán biztosak abban sem, hogy egyáltalán véget értek. Ebben az esetben a felek egyike élheti tovább életét és ehhez igazodik a visszatérésnél a belépési pont. Ha van értelme, mert olyan is előfordulhat, hogy nincs semmilyen indok amellett, hogy egy ilyen változáson átesett ember bekerüljön az életükbe.

Ha én azt mondom, hogy most adminbeállítást végzek, az azt jelenti, hogy elvonulok 6-7 évre. De ha nem ezt mondom, akkor játékban vagyok, ahol élesben próbálok ki dolgokat tesztalanyokon. Amikor kezdtem, én voltam a saját tesztalanyom. Admin senki sem lehet, aki nem volt tesztalany, ezért mondom, hogy a fejlesztéseimet a barátaimon tesztelem és az ellenfeleim ellen vetem be. Nem is akar sok ember a barátom lenni, én meg elvagyok azokkal, akik így is akarnak.