Második körös kérdések

Az ÉlményParkot soha senki nem fogja megismételni, ami azt jelenti, hogy teológiai értelemben Forrásnak tekinthető. A BIOS azért rossz hasonlat rá, mert annál azért jóval többet tud, de ha jól van megcsinálva, nincs oka annak, hogy bárki egy másikon gondolkozzon. Ez inkább egy platform és ami sokkal érdekesebb, az a platformfejlesztésen kívüli világ, azaz az alkalmazásfejlesztés, ami precíz álmodással megvalósítható. Ilyen alkalmazásokat én is készítettem (holoinstall és holojáték), de ezek csak inkább alkalmazásformába öntött feladatvégzést segítők. Bárki fejleszthet és ki tudja, kinek van hozzá tehetsége, hisz soha senki nem értelmezte még így a lehetőségeket.

Forrás

Ahogy egy alkalmazásnak a telefonodon az Android, úgy az Androidnak is szüksége van arra, hogy a bebootolását valami vezérelje. A Forrás szerepe itt ennyi. Azonban hiba lenne nem figyelembe venni a hologram rendkívüli rugalmasságát, amit a civilizációs szempontok kifinomultabbá tesznek, azonban így le is korlátoznak. Ezek a civilizációs szempontok azonban azok, amik alapjaiban határozzák meg az egyedei világképét, ezért azok szemszögéből a Forrás itt jelenik meg. Ez azonban a Forrás félreértelmezését jelenti, amiről írtam is egy kis novellát:

Felkel a Nap

Amikor kinézel a szemeiden azt látod, hogy a Nap reggel felkel,
akkor a legerősebb, amikor delelőre ér, átkússza a délutánt és egy csodás naplementével távozik.

A Nap nézőpontjából azonban nem történik semmi ilyesmi.

A platformfejlesztéshez kell némi szakmai érdeklődés, különben miért lassítaná le magát valaki a tízéves időléptékre, amikor ott van a "mindennap felkelő Nap" platformja is a homályos állandó energiaáramlás helyett. Ez az ingyenes mindennap felkelő Nap (valamint az emelt díjas Éjszaka) szolgáltatás inkább lesz vonzó, de ezt jelenleg csak 1ST1 képes ellátni, az pedig még nincs az általános platform szintjén. Akinek nem sikerül 1ST1 megszállás alá kerülnie, mindenki az ÉlményPark platform alá kerül, ami más, de ugyanolyan jó.

Később az is simán elképzelhető, hogy valaki képes egy hasonlót alkotni. Ekkor beköszönt a többistenhit platformválasztás lehetősége. Ennek a platformnak az ÉlményPark kódja IST1, a következőé IST2 és így tovább. Nekem ez azért jó, mert ha nincs verseny, csakis tőlem függ a fejlődés.

Precíz álmodás

Álomban nincs logika. Amit ilyenkor logikusnak látsz, azt a saját agyadnak köszönheted, ami igyekszik neked szóló üzenetként belesűríteni az általad ismert világ kereteibe a magasabb dimenziós információkat. Logika a tudatos álmodásban van, amikor konkrét szándékkal is jelen vagy. Precízen álmodni azonban csak paraméterekkel lehet és ezek a paraméterek határozzák meg az adott alkalmazás jellegét. 

A gyakorlatban precízen álmodni egy olyan tevékenység, amiben kijelölöd magadnak a célt és követed addig a sugarad. Ki tudja, lehet hogy működik másképp is, ám én egy rakás egyéb dologgal is foglalkozom mellette, ezért nálam nincs jelen az események feletti teljes kontroll igénye. Én úgy csinálok ilyesmit, hogy tudatosan csak a munka egy töredékéről tudok, ami feltétlen kell hozzá az emberi szintemen. A tehetségek amúgy gyorsan láthatóvá válnak és egyedi spirituális háttértámogatást kapnak. Ezért nem kell nekem ezt népszerűvé tennem és reklámoznom, mert minden ott történik mindenki fejében akkor is, ha nem tudtok róla és akkor is, ha mást hisztek róla.

Hatalom kérdése

A hatalom egy játék cél, ha a hatalmat a külvilágban keresed. Én a piaci verseny nagy barátjaként már leszögeztem, hogy bárki operációs rendszert telepíthet a tárhelyeimre.