Szigorú személyzeti politika

Eddig az összes kísérlet azon bukott el, hogy a nem megfelelő embereket választották ki a feladatokra. Ez itt a szemünk előtt is ezen bukik el. Ugyanis a fentiek a feltétlen hűséget várják el, amiben a legkisebb emberi gondolkodás zavart kelt. Így azonban csak olyan embereik lesznek, akiket szintén a szemünk előtt látunk.

Amit én 1ST1 alatt művelek jelenleg, az lenne a feladatcélom. Ám az ÉlményParkra feltétlenül szükség volt, hogy elvégezze azt, amit amúgy az előzetes tervezésnél egy magas rangú angyal végzett volna. Időnként kénytelen vagyok vallási terminológiát használni, hogy érthetőbb és rövidebb legyek. Itt angyal alatt azokat a szellemi szinteket értem, akiknek nincs fizikai síkú kapcsolódásuk. Amikor leesett, hogy ezeknek ott hiányzik az, amit mi logikai alapú rációnak nevezünk, vagyis a képességük a beavatkozásra, azonnal bekerült az ÉlményPark a meditációimba. Úgy nézzétek, hogy úgy 2015-től 2020-ig tartott, más meditációk mellett, de kiemelt prioritással. Ha nincs az ÉlményPark, akkor az én T0-m időpontjában egy akkora isten nyílna rátok, amilyenre még csak megközelítőleg sem volt példa soha a világmindenségben, talán a teremtés ehhez fogható. Olyan fényes lennék, hogy a közelembe se tudna jönni senki és lényegében mindenki elégne, aki nem méltó egy ilyen fénykapcsolatra. Én azonban minden dimenziót határokkal láttam el, amik szabályozzák a Fényt, ezért nem a 42. dimenziós lény fényét látjátok, hanem amit el tudtok viselni. Eddig ellenszélben dolgoztam, mert 'senki sem hitte el és vette komolyan a publikációimat'. Leszarom! Az az etikai probléma, hogy a saját érdekeimre és céljaimra is használhassam végre a képességeimet azzal elhárult, hogy az ÉlményPark elindult a linux filozófiájával. Azaz a keretrendszer, amiben senki érdeke meg nem jelenhet, tőlem függetlenül fut, szabályai rám is vonatkoznak. Végre foglalkozhatnék magammal és a saját dolgaimmal, ám újra azzal találom magam szembe, hogy közösségi feladatokat kell végeznem. Már világos, hogy 1ST1 lesz az, amit ma az emberek ÉlményPark alatt hisznek, ám az időnek ebben a korai pontjában már nincsenek rajtam olyan szigorú etikai blokkok. Ezeket a blokkokat én rakom saját magamra, hogy a jelen eseményei szinkronban legyenek az ideális jövőével és mindenkivel ez történik, akinek 1ST1 alá sikerül bejutnia.

Az a gond az emberekkel, hogy gyarlók és itt a gyarlóság nagyon, de nagyon látszik. Vízöntőként hoztam egy racionális döntést, ami lényemmel ellentétes, mégpedig hogy csinálok egy abszolút hatalom-modellt. Ezt úgy érdemes elképzelni, hogy a Borg-királynő is azonnali orgazmust érezne még a gondolatára is, hogy az elemei úgy léteznek, hogy fogalmuk sincs az egészről, mindent a véletlen és a szabad akarat vezérel. Felvetődik a kérdés, hogy én mennyire vagyok gyarló. Emberként az vagyok, de sikerült egy teátrális véletlennek köszönhetően elérnem azt, hogy az életük árán is védték azt a két gyenge pontot, amit közben szintén ők ostromoltak. Amúgy az idővel nagyon meg lehet őket szívatni, de ez már olyan szakmai terület, ami csak egyénileg lehívható. Mostanra ez a két terület is kontroll alá került (bétában) és már lassan alkalmassá is válok a feladataimra. Rég képes lennék rá, ám színészként is törekszem a minőségi teljesítményre. A gyarlóságra a magas intelligenciaszint is lehet megoldás, ám ettől még gyarló maradsz, ami nagy gáz, ha beérsz egy olyan tudati zónába, ahol eltűnik a rációd. Erre én külön ráció-emulációt csináltam a szívoldalon, amiben döbbenetemre tükörképére ismertem egy olyan témának, amiről még egy betűt sem ejtettem eddig, mert még nem tartom rá felkészülve a törzsközönséget. Ettől függetlenül egy 7 milliárdos bolygón már csak a nagy számok törvénye alapján is elképzelhető, hogy léteznek olyan emberek, akik megütik ezt a minőségi szintet. A személyzeti politikára ekkor született egy szlogen: Itt annak is kell lenni, nem elég annak csak látszani.

Mivel ez mindenkire vonatkozik, rám is, ez biztosan próba alá veti a szövetségi rendszeremet, legalábbis azon tagjait, akik egy régi divat szerinti sugallatra arra számítottak, hogy így megúszhatják. Az erre született szlogen: Én lennék a legjobban meglepve.

Na ebbe emberként bekerülni más, de ugyanolyan jó. Ugye megértitek, hogy ehhez a melóhoz nem a hűség, a rokonság, a haverság, a mutyi és a biznisz kellenek, hanem egy paramétersornak megfelelés?

- Te minden paraméternek megfelelsz?
- Nem. De ahol nem, ott te lehet, hogy igen.


A bekerüléshez nem szempont a szakmai előképzettség, mert ez a tudás szavakban nem tanítható. Tehát az, hogy nem tudsz valamit és a másik meg mennyi mindent tud, nem helyez téged hátrányba. Sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint például az agyad fejlesztése és a fejlett világhoz illő/méltó szellem. Ha sikerrel teljesítesz egy lopásra csábító próbát azzal, hogy eszedbe sem jut lopni, hiába vagy tök kezdő és a másik egy menőmágus, te leszel a nyerő. Amit nem tudsz, azt később tudni fogod. Neki viszont senki sem fogja elhinni, hogy becsszóra többé ilyen nem fordul elő. A felemelkedés kulcsa tehát az emberi tisztaság. Mivel a szex=közvetlen energiatöltés, ezt a tisztaságot csak úgy őrizheted meg, ha nagyon megnézed, kivel teszed. Van ennek egy útja az ellenponton is, ám akkor egészen más jellegűek a kihívások és mások a segítők is. Szakmai megjegyzésem ezzel kapcsolatban az, hogy bár azok néznek ki veszélyesebbnek, a tisztaság útja nehezebb, mert akikkel meg kell küzdened, sértődős és bosszúra hajlamos a vélt vagy valós sérelmekre érzékenyebb lények (ráció nélkül) komoly varázserővel. Ott legalább senki sem akad ki, ha egy harc során a másik is betalál és még mesélhetnék, de még én is nehezen hinném el. A jelen megfigyelésem az, hogy minden ugyanaz, csak másképp hívják és ha bezárnak, legalább szerető lények zárnak be (mint árulót, ha nem hódolsz be azonnal kritika nélkül egy nálad sokkal hülyébb lénynek).

Emberek, ez csak addig misztikus romantika, amíg részt nem veszel az első csatában és rájössz, hogy ami a mindennapi életedben történik, az egy valósidejű magasabb dimenziós tükre annak ami benn történik, amihez a mindennapi életed a díszlet, a szereplők pedig csak színészek.